Asyatn Normal aptamil kullanmaya başladım kızlar kabızlık yapıyor diyenler var herkeste de aynı etkiyi mi gosteriyor. Aldım ama kafam karıştı
fatmagul_65 Asyatn ben kullandım canım evet kabızlık yaptı. doktorumuzda şimdi aptamil comformil e geçti.o daha iyi geldi
Asyatn fatmagul_65 ve siz ne kadar kullandınız da kabızlık yaptı aptamil. Bir hafta alısma süreci oluyor diyorlar
fatmagul_65 İlk bir buçuk ay hep normal aptamil kullandım.bir aydır da comformil kullanıyorum kilo alımı güzel dedi doktorum.120 veriyorum bi seferde ben
Asyatn Bebekten bebeğe betussa5 bebekten bebeğe değişiyor o zaman. Ben hipp combiotic kullanıyordım cok memnundum aslında ama 1 ayın sonunda artık onu aşırı kusmaya başladı ve cok cabuk acıkıyordur doymuyordu bebeğim. Sonra bebelac golda gectim oda ishal yaptı o yüzden şimdi aptamil aldım
kokusudalin Asyatn yok bebege gore değişiyor kesinlikle ben 2 aylik oldu hep.aptamil kullandım aksine enfeksiyon kapti ishal oldu hala hastanedeyiz 10 gündür mama değiştirdik sma o da doyurmuyor 🤷♀️ her bebege farkli tabi deneyin ki iyi ölüp olmadığına siz karar verin . Yoksa kime sorsan hepsi kabiz yapıyor diyorlar
isilseyitoglu ben aptamil kullanıyorum hiç kabızlık sorunu yaşamadım, en çok satılan mama aptamil olduğu için aptamille ilgili daha çok yorum oluyor belki ondan size öyle gelmiştir
Yasmin89 1.5 aylık bebeğim doğduğundan beri kullanıyoruz kabızlık yapmadı, aksine gayet iyi bağırsakları
gulay_atmc ben de aptamil kullanıyorum kızım ek gıdalarda sindirim sıkıntısı yaşamasına rağmen mamada hiç sorun olmadı. içeriği anne sütüne en yakın mama zaten. çevremde de sorun yaşayan duymadım aptamille ilgili, herkes memnun