Rengarenk52 aysima38 ee normal zaten yavaş değil ki 1.gun 180 2.gun 360 3.gun 720 normal yani sıkıntı etme %100 olmasada %70 80 artmasi bile güzel sayiliyo
aysima38 Lucy içim öyle rahatladı ki time derim dış gebelik olmasından çok korkuyorum zaten tek tüpüm var
aysima38 Feyzosumunannesi en başta daha yavaş artıyor sanki benim de öyleydi adet üstüne kaldıysa bir de ondan olur
aysima38 Rengarenk52 çok tşk ederim yorumLarınıza öyle ihtiyacım vardı ki bu bilgiye nerden ulaştınız ilk defa duydum ve gerçekten rahatladım biraz en azından bir nebze rahat uyku uyurum şimdi 😔
Lucy aysima38 Tek tüple şuan hamile olan arkadaşım var canım. İçini rahat tut. Sağlıcakla kucağına al İnşAllah.
Rengarenk52 aysima38 2 günde bir %100 artması lazım 100 olmasa da o orana yakın oranlar sağlıklı gebelige isarettir 2 gebelik geçirdiğim için biliyorum uyu canım rabbimin izniyle daha da güzel ilerler hersey sen içini ferah tut 🥰
aysima38 Lucy Lucy ben de ilk hamileliğimi tek tüple kaldım bunda dış gebelik olur sa tüpüm zarar görürse diye korkuyorum
aysima38 Feyzosumunannesi dış gebelik mi kimyasal mı birşey dediler mi peki üzgünüm inşallh olur yine 😔