Mislina01 benim kizim 3 aylık şuan ama oldum olası hep sabah 6 7 dediginiz gibi mizmizlanir altını degsitiririm mutlaka bazen doli olmaz ama rahatlatır sonra karnını doyururum beraber şarkılar söyleriz anneannemizle görüntülü konuşunuz tekrar huysuzlanır emziririm uzanarak pispisladihim anda uykuya geçer muhtemelen uykuya geçmek için biraz yormak konuşmak günaydınlar yapmak gerekiyor yorulduğunda kut diye gidiyor zaten saat 10 11 gibi tekrar uyanır bu sefer üstünü degistirirm cunki sürekli kusan bir bebeğim var sağolsun salyaları eksik olmaz mutlaka kirletir karnını doyurduktan sonra beşiğine koyarım geri orda oyuncağıyla müzik eşliğinde hareketlenir ilgisini çekiyor oyun oynamaya başlıyor iyice yorumlama kadar besigindeki müzikli aletini açıyorum zaten yorulduğunda bağırıyor söndür kafam ağrısı der gibi 😄bazende yanimda uyuyor direk çok yorgunsam onunla beraber uyuyorum sırtını karnıma dayayıp pispisliuorum sizde ona göre bir yol duzenleyebilirisniz belkide yanınızda istiyordur sizi gerekirse beraber uyuyin iş güç kalsın ama artık etrafı keşfettikleri içinde oyun istiyor konuşup ondan sonra uykuya geçmek isteyebilir