Esoz1110 2.5 yasında 10 gün felan oldu baslayalı düzene oturdu çok şükür öncesinde kakasını yaparken bezine söylerdi ama hadi tuvalete gidelim dediğinde asla kabul etmezdi çıkartmaya karar verdiğimde daha takmıycam diye kendi kendime söz verdim ve takmadım ne gece ne gündüz ne de dışarı çıkarken. İlk kakasını yaparken çok zorladı beni anlayıp hemen tuvalete götürdüm çok ağladı bağır çağır onu ikna edene kadar canım çıktı diyebilirim ama asla kalkmasına izin vermedim tutamadı en sonunda yaptı ve çok aşırı büyük tepkiler verdim alkısladım tebrikler dedim bağırarak ve hemen babasını, ananesini arayıp nasıl yaptığını anlattım onlarda aşırı tepkilerle kutladı. Teşvik amaçlı aksam babası gelirken istediği arabayı aldı ⅔ yapmadan sonra alıstı zaten altına kaçırınca o da rahatsız oldu ıyy pis kaka demeye basladı. Şimdi çişini de artık tuvalete yapıyor ona da alıstı ilk 3 gün çok kaçırdı altına günde 10/12 kere çamaşır değiştirdim ama şu anda çok rahatım, gözümde çok büyütmüstüm çok korkuyordum hiç korktuğum gibi olmadı. Dışarda da tutuyor gayet. En önemli nokta burda bebeğiniz sizinle iletişim kuruyor mu? Eğer kendini ifade ediyorsa siz ve bebeğin hazır olduğunu düşünüyorsanız başlayın