[silindi] Kızım 8.5 aylık yumurta alerjisi var mı yok mu öğrenmem gerek sizden yumurta ile ilgili tarif istiyorum hem beyazı hem sarısının da katıldığı ama sıvı bir şey olursa iyi olur krep falan olmasın yani çorba gibi ya da püre gibi
nadidelifora [silindi] bir tatlı kaşığı bebek irmiği ve yarım çay bardağı suyu pişirin. Çırpılmış yumurtayı karıştıra karıştıra irmige ekleyin. Biraz daha pişirip kapatin. İsterseniz bu şekilde yedirin insterseniz İçine labne rende ceviz avakado falan da koyabilirsiniz.
MissPhalange [silindi] bugün haşladığım yumurtayı çatalla ezdim, içine bir tane ceviz rendeledim, üzerine de az üzüm pekmezi gezdirdim, afiyetle yedi😊 ben yumurtayı ilk kez 7,5 aylıkken verdim direkt beyazıyla birlikte. 8,5 aylık benim kızım da şu an.
miran21 Avokado yumurta sarısı ve labne karıştırarak püre haline getirerek verebilirsiniz ben o şekilde veriyorum
[silindi] nadidelifora teşekkür ederim size bir sorum daha olabilir mi bebek irmiği ile büyük insan irmiği farklı mı
yirmiikikasim23 [silindi] bebek irmiği daha ufak yetişkin irmiği daha büyük olduğu için sindirimi zormuş o yüzden bebekeyi öneriyor doktorlar genelde
nadidelifora [silindi] rica ederim.evet çok ince oluyor bebek irmiği hem hazmı kolay hem pişmesi. Organik olanlardan alırsanız süper olur. E bebekte var☺️
[silindi] yirmiikikasim23 aslında 8.5 aylık büyük insan irmiği yese sorun olmaz gibi geliyor teşekkür ederim❤️❤️
ugrakyagiz [silindi] benim çoğu besin alerji yaprigindan yedirwmiyorum doktorumuz birşey demedi temiz yıkandığı sürece ama yumurta sarısı veya beyazı yedirdikten 10 dk sonra belli etmisti