semraece Merhaba mesajlarınızı ye i muzisderler Merhaba sizin bebeğiniz ameliyat oldu galiba geçmiş olsun. Bizimde sintigrafi çekilecek 😔 ameliyat muhtemelen o süreci nasıl atlattınız dikişliyken nasıl emzirdiniz kucağınıza alabildiniz mi 😔
muzisderler semraece o kadar çok korkmuştum ki hiç korktuğum gibi olmadı gayet emzirdim kucağıma alıp hatta bütün gün yatakta ayaklarının üstünde oynattık vakit geçirmek için hiçte bir şey olmadı sadece beni zorlayan bir yandan serum bir yandan nabız ölçer bir yandan sonda vardı kendi başıma kucağıma alıp edemedim kablolara takılıp çekmemek için yanımda biri yardımcı oldu hep ama onun dışında süreç kolaydı perşembe ameliyat oldu cumartesi çıktık eve gelince dikişin üstündeki bandajı çıkarıp suya soktuk doktor herhangi bir şey sürdürmedi koruyucu antibiyotiği kullanmaya devam ettik zaten estetik dikiş olduğu için başında ve sonunda kabuk vardı zamanla düştü
semraece muzisderler İçimi rahatlattınız teşekkürler. Bizimde belli değil simtigrsfi çekilecek ama insan her şeyi düşünüyor. Ama sizin mesajınız moral oldu bana kızım daha iki aylık insan korkuyor 😔
muzisderler semraece anne karnında 20. Haftadan beri sürekli olarak hastanelerdeyiz en sonunda 4.5 aylıkken ameliyat oldu süreç zorluyor ama inşallah hepimiz için yolun sonu güneşli 🤲🏻
motheroftwins2 Bu acik ameliyati olup stentte takildiktan sonra idrarinda kanama olan oldu mu cocugunda kizlar???
semraece muzisderler Siz deneyşmkediğiniz için sormak istiyorum aşılarını yaptırdınız mı birde kızımın ikinci ay aşıları geldi zarar verir diye tereddüt ediyorum siz yaptırdınız mı Salı günü bir de aşısı var 😔
muzisderler birisi007 maalesef ki anlatabileceğim bir kontrolümüz hiç olmadı ameliyat olalı 2 ay 4 gün oldu doktorumuz aşırı yoğun olduğunu söylüyor hala stenti almadı çok tedirginim bir şey olacak diye bebeğim biraz fazla huysuz olsa hemen aklım stente gidiyor alsa da kurtulsak diyorum sürekliiiii. Bir de böbreğin durumu stent çıkmadan belli olmaz demişti merak ediyorum ameliyat işe yaradı mı diye
muzisderler birisi007 gittiğimiz tüm doktorlar 4-6 hafta demişti salı günü randevu aldım tekrar gidicez hem anestezi için aldığımız onayın süresi geçti tekrar mecburen onay alıcaz çünkü işlemden bir iki gün önce arayıp haber veriyorlar anestezi onayı hazırda durmalı hemde stentle ilgili konuşucam doktorla
birisi007 muzisderler Anladım canım. Ameliyatin faydasi oldu mu diye merak ettim de o yüzden. Güzel sonuçları alırsınız umarım
muzisderler birisi007 bir hafta önce stent alındı kasım ayı içerisinde kontrole gelin böbreğe bakalım dendi
birisi007 muzisderler Bizimde bugün ultrason kontrolümüz vardı. 30 mm iken 45 ölçüldü . Ama doktor ölçümlerde bir anormallik var dedi. Bende iyi olcemediler zaten dedim. Ama bize artık ameliyat önerdi. Bizimki Sintigrafi de çok az bir tıkanıklık olarak çıkmıştı o tıkanıklığı kesip dikecekmiş. Zaten genişlikten dolayı incelme de var Çok endişeleniyorum beklesem mi yaptırsam mı diye
muzisderler birisi007 kasımda gelin dedi ya o zaman bakacak sonuçta stent vardı idrar kanalında şimdi kendi idrarını yapsın ki geri basıp böbreği genişletiyor mu anlayalım
zeydingo Benim bebeğimde çift böbrek grade 4 up darlık. Parankim 2 ye kadar düştü ikisininde. Çok üzgünüm. Ameliyat tarihi verilcek ama 2 böbrek birden ameliyat edilir mi bilmiyorum
zeydingo Yigitalp2 merhaba benim bebeğimin 2 böbreği de eşit derecede kötü ve parankim ileri derece incelmiş. Çok korkuyorum. Şuanda çocuğunuzun böbrekleri nasıl ameliyat olan toparlayabildi mi
Yigitalp2 zeydingo zeydingo merhabâ amelıyat olduğundan beri bir kere kontrole götürdük ameliyattan fayda görmüş iyi görünüyor demişti 19 kasımda bir daha gideceğiz şuan ne durumda bilmiyorum
muzisderler birisi007 bence beklemeyin incelmeye başlıyorsa böbreği kaybedersiniz bizi acil ameliyata alma sebepleri parankim inceliğiydi ameliyattan korkmayın bebeklerimiz çok güçlüler💖