muzisderler mutlubibekleyis bana sağlık ocağındaki doktorum beş altı ayına kadar calpol dahi yazmadı koyu şurupları bebekler içemez zorlanır demişti haklıymış demek ki
mutlubibekleyis muzisderler evet doğruymuş bugün eczaneye sordum emziriyorsan anne sütü veya mama veriyorsan mama veya su ile açabilirsin bir miktar kıvamını dedi açtım gerçekten daha kolay aldı
muzisderler Yigitalp2 stent yerinde her şey güzel görünüyor dedi eylülün ikinci haftası kontrole çağırdı stenti çıkaracak sanırım largopen kullanmaya devam edin dedi
birisi007 muzisderler Merhaba bebis nasıl. Düzeldi mi yarası. Nasıl gidiyor kontroller. Umarım faydası olmuştur ameliyatın
muzisderler birisi007 haftaya kontrolü var bu süreçtr hep largopen kullandık ameliyattan 8 gün sonra kontrolü oldu doktor her şey güzel gidiyor demişti muhtemelen haftaya stenti çıkaracak o zaman göreceğiz böbreğin durumunu inşallah
semraece Merhaba mesajlarınızı ye i muzisderler Merhaba sizin bebeğiniz ameliyat oldu galiba geçmiş olsun. Bizimde sintigrafi çekilecek 😔 ameliyat muhtemelen o süreci nasıl atlattınız dikişliyken nasıl emzirdiniz kucağınıza alabildiniz mi 😔
muzisderler semraece o kadar çok korkmuştum ki hiç korktuğum gibi olmadı gayet emzirdim kucağıma alıp hatta bütün gün yatakta ayaklarının üstünde oynattık vakit geçirmek için hiçte bir şey olmadı sadece beni zorlayan bir yandan serum bir yandan nabız ölçer bir yandan sonda vardı kendi başıma kucağıma alıp edemedim kablolara takılıp çekmemek için yanımda biri yardımcı oldu hep ama onun dışında süreç kolaydı perşembe ameliyat oldu cumartesi çıktık eve gelince dikişin üstündeki bandajı çıkarıp suya soktuk doktor herhangi bir şey sürdürmedi koruyucu antibiyotiği kullanmaya devam ettik zaten estetik dikiş olduğu için başında ve sonunda kabuk vardı zamanla düştü
semraece muzisderler İçimi rahatlattınız teşekkürler. Bizimde belli değil simtigrsfi çekilecek ama insan her şeyi düşünüyor. Ama sizin mesajınız moral oldu bana kızım daha iki aylık insan korkuyor 😔
muzisderler semraece anne karnında 20. Haftadan beri sürekli olarak hastanelerdeyiz en sonunda 4.5 aylıkken ameliyat oldu süreç zorluyor ama inşallah hepimiz için yolun sonu güneşli 🤲🏻
motheroftwins2 Bu acik ameliyati olup stentte takildiktan sonra idrarinda kanama olan oldu mu cocugunda kizlar???
semraece muzisderler Siz deneyşmkediğiniz için sormak istiyorum aşılarını yaptırdınız mı birde kızımın ikinci ay aşıları geldi zarar verir diye tereddüt ediyorum siz yaptırdınız mı Salı günü bir de aşısı var 😔