mutlubibekleyis başka bir başlığa yazmıştım buraya kopyalıyorum
ameliyatımız çok güzel geçmiş doktorumuzun dediğine göre zaten en hızlı şekilde ameliyat olması gerekiyordu doktor araya sıkıştırdı. İki buçuk saat ameliyat sürdü ama bizden ayrılması falan toplamda 3, 3.5 saat falandı. İlk gün komple anestezi etkisinde geçti zar zor iki defa uyandı onlarda bir saate falan zorlamayla uzadı zaten sürekli serum takılı ağrı kesici ve antibiyotik yapılıyor. Ameliyattan çıktığında sonda takılıydı sürekli saat başı sondayı boşaltıp kaç cc idrar çıktığını not almam istendi gece gündüz yaptım gaz ve kakayı da aynı şekilde soruyorlar sürekli benim bebiş 4.5 aylık atak zamanı olduğundan uykuya geçiş ve meme reddi yaşadık çok yoğun bir şekilde hele ki ameliyattan sonraki gün 5.50de kalkıp akşam 9.30da zar zor uyutabildik🙄 perşembe ameliyat oldu cumartesi çıkarırız dedi doktor ama sabahında hemşireleri arayıp çıkmasınlar sondayı çıkarıp her idrar yaptığında bezini tartın demiş sürekli bez tarttık meme reddi olduğu için bayağı zordu çünkü 3. Ayından beri biberon reddi de yaşıyoruz şırıngayla besledim neyse ki akşamında arayıp çıkmanızda bir problem yok largopen kullanmaya devam edin cuma günü (ameliyattan sonraki 8. Gün) kontrole gelin dedi dikişin üstündeki pansumanı çıkarın yıkamakta bir problem yok dedi eve gelince direkt suya soktuk sıcak suyla da bant yumuşadı daha kolay çıkardık zaten estetik dikiş atmış sadece baş kısmı belliydi eşim ortalama on dikiş vardır dedi 5-6 cm enine kesi var biz ikinci gün ayağa kaldırmaya başladık çünkü benim oğlan yatmaktan nefret ediyor sürekli ayaklarının üstüne basıp etrafı incelemek istiyor doktor kucağınıza alıp normal hayatınıza devam edebilirsiniz deyince bizde biraz kucak biraz ayaklarının üstünde falan vakit geçiriyoruz tabii çok dikkat ediyoruz bence yarasından kaynaklı pekte ağlamadı kendisinin kucak sevdası yüzündendi ağlamaları bakalım artık evdeyiz ağrı kesici vermeyeceğim hastanedeki gibi sürekli şekilde durumunu gözlemleyip vericem ama tabii ki largopene doktorumuzun reçete ettiği şekilde devam edeceğiz Ameliyatımızda açık oldu çünkü kapalı ameliyatta verilen hava akciğerlere ve kalbe zarar verirmiş en iyisi açık ameliyat dedi doktorumuz