muzisderler birisi007 genişleme aynı hızda devam ediyor ve parankimde inceldi o yüzden ameliyata karar verdiler 3 ayrı doktora gösterdim hepsi aynı şeyi dedi
mutlubibekleyis muzisderler kaç aylıkken olmuştu mag3 ü bebeğiniz, bizimki için bugün sorduk 2 aylık olduğu için sondalı dedi, damardan da yapan yer vardır belki ama takibini yapamayız dediler de
mutlubibekleyis Oyku2019 kaç aylıkken olmuştu mag3 ü bebeğiniz, bizimki için bugün sorduk 2 aylık olduğu için sondalı dedi, damardan da yapan yer vardır belki ama takibini yapamayız dediler de
Oyku2019 mutlubibekleyis 3 aylikti bizim doktorumuz uc aydan once onermemisti tam dogru sonuc vermiyor diye
mutlubibekleyis birisi007 kaç aylıkken olmuştu mag3 ü bebeğiniz, bizimki için bugün sorduk 2 aylık olduğu için sondalı dedi, damardan da yapan yer vardır belki ama takibini yapamayız dediler de
birisi007 mutlubibekleyis Geçen cuma yaptırdık.2 ay 6 günlüktü. Hastane değiştirme imkanın yok mu. Senin bebeğin bir kez enfeksiyon kapmış. Doktor bunu bile bile nasıl sonta da diretiyor. Damar yolu ile daha kolay. Bebek zaten durmuyor.
mutlubibekleyis birisi007 bir hastane daha var oraya gideceğim olmazsa başka şehire. ben de siz daha farklı bir ayda yaptırmışsınızdır sandım ama sizler de 2 aylık hatta daha küçükolan da var. doktorun sonda ısrarını anlamıyorum.
mutlubibekleyis muzisderler bize 2 aylık diye dediler anlayamadım gitti mecburen doktor değiştireceğim
esrauyldz mutlubibekleyis sondaj takılmalı ki tekrar yapışmasın biz 4 kere ameliyat yaptırıp 4 kere sondalı çıktık ameliyattan. Ve 1 aya yakin kaldı sonda
mutlubibekleyis birisi007 anladım teşekkür ederim demek gittiğim hastanenin 2 aylık protokolü bu şekilde doktoru da arayıp teyit ettim başla yer bakacağım mecburen
birisi007 mutlubibekleyis Merhaba bisey soracağım size. Bizdede genişleme var biliyorsunuz. Bebeğimin idrar sonucu temiz ama kültürde bakteri çıktı. Acaba bu böbreğe zarar verir mi? Sizin normal idrarda mı enfeksiyon çıkıyordu
muzisderler Yigitalp2 normalde yarındı ama doktorumuzu değiştirdik çocuk ürolojisine gittik hem hastane imkanları hem doktorun ilgisini beğendik o yüzden yarın olmayacak yeni doktorumuz hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi çok doluluk var araya alıcam sizi dedi çarşamba ve perşembe ameliyat günü bekliyoruz bir iki hafta içinde inşallah olacak🤲🏻
muzisderler Yigitalp2 inşallah ya şu anlık anesteziden ve aç kalacağı süreci atlatmaktan korkuyorum :(
Yigitalp2 muzisderler kolay değil ama Allâh dayanma gücü veriyor birde bebek oldukları için hemen iyileşiyor lar
muzisderler Yigitalp2 bizim bir de tam atak ayımız 4. Ay malum rabbim bir şekilde verir kolaylığını inşallah 🤲🏻