usenmedimyaptimbirvelet theyikik evet mesela bi kadının suratına fasulye mi mercimek mi ne patlamıştı, kadının suratı baya yanmış
MnkKrtl theyikik bende korkuyodum sonra alıştım arada kullanıyodum geçen gün dürüklüm kendini kitledi 2 saat açamadık en sonunda sinirlendim yanlardan çatal sapı sokarak açtım onu 😂 artık çöp oldu tabi
bana1cocukyetti kums yorumunuzu görünce anneme mesaj attım, en son geldiğinde anne al kullan dedim bakarız demişti, eğer kullanmayacaksa uygun fiyattan satmak tabii ki isterim baza altında öylece duruyor en azından sizin işinizi görsün
momikaa Zarifokur E sen bensin baba evinde de korkardım düdüklü de bişey pişiriliyorsa asla mutfağa girmezdim evlendim evimde iki tane düdüklü var asla kullanmıyorum 🥲
Mnli theyikik ben evime sokmam öğrenci evimizde vardı arkadaşım barbunya yapmıştı ben derse gideceğim kapatırsın dedi dedim valla ben ona yaklaşmam umrumda değil dersin sınavın olsa gidemezsin ama kızım haşlama et çok seviyor fissler mi alsam diyorum
theyikik Mnli evet fissler patlamama garantisi veriyor ama fissler de olsa ben yine de kısığa alıp kapıyı çeker çıkarım gibime geliyor 🤣🤣
Deletedmom_117 theyikik ben yeni evliyken patlattım dudukluyu ondan sonra 2 buçuk sene oldu bı kere kullandım 😂😂
Deletedmom_117 theyikik bilmiyorum kemik vardı daha çok olmamıştı koyali Eltimin kızı yenge buna bişey oluyo dedi yoo ya ne olacak dedim sonra bam pat 😂Allah’tan ocağım camdi ona bişey olmadi
urazkomm minervadefne elektrikli aşırı memnunum elim ayağım resmen pilavı bile onunla yapıyorum miiss
Ecem__ theyikik bende cok korkardim yemekler 1 saatte pismiyordu korkumu yendim 10 dakika 15 dakika hersey hazir lokum gibi oluyor iyi ayarlarsaniz birsey olmaz
Ayseee60 Ben yılda birakç kere kullanırım nohut haşlayıp buzluğa atmak için bugun haşlarım ağzını yarın açarım. Kapısınıda kapatırım çok korkuyorum
minervadefne urazkomm fasülyeyi falan ıslatıyor musunuz önceden direk pişiriyor mu yani sırf onlar için istiyorum düdüklü 😂