Gokturksmom_ Bugleminannesi28 gelir bazı aof bölümleri veteriner sağlık bölümüne falan bakın yada çocuk gelişimi
Bugleminannesi28 Gokturksmom_ hiç anlamıyorum desem bakmaya çalıştım ama anlamıyorum zaten hep tercih yaparken kaybediyorum tercih yapamıyorum doğru dürüst 😑
Bugleminannesi28 Gokturksmom_ neye göre yapılıyor yani benim zamanımda yerleştirme puanı baz alınıyordu şuan dada mi aynı yoksa başarı sıralaması mi goz önünde bulunduruluyor
limonzeytinmom Gokturksmom_ 263 bin puanla veterinerlik sağlık mı okunuyor artık ben mi yanlış anladım 😱😵💫
Gokturksmom_ Bugleminannesi28 Google’a aöf taban puanları yazarsınız çıkar ama dediğim gibi laborant ve veteriner sağlık falan yazarsanız gelir. sıralamaya bakacaksınız puan baz alınmıyor.
klpzeynep Gokturksmom_ nasil yani Sıralama 1975 benim puanım 231 Tibbi sekreterlik istiyorum ama Nasil tercih yapmaliyim pek bir bilgim yok benim
Gokturksmom_ Bugleminannesi28 bu arada üniversite olarak Atatürk üniversitesini yazmanızı tavsiye ederim sınav olarak en kolay sorular onda oluyor ve sınav öncesi deneme veriyorlar sorular ordan çıkıyor bende orda çocuk gelişimi okumuştum
Dhi Gokturksmom_ bende 15 yıl öce mezun oldum kalan bilgilerle girdim. post sahbiine çok yakın başarı sılamama. çocuk gelişimi tutar inşaallah benimde ya
Bugleminannesi28 Gokturksmom_ ayyy teşekkür ederim 🥲 tercih için bilen birine sormam iyi olacak çünkü hiç anlamıyorum
AtlasMom_ Gokturksmom_ merhaba bende ata aöf okuyorum bi kaç dersim kaldı da deneme sınavlarını nereden veriyorlar bilmiyordum bilseydim bunca zaman oradan bakardım
tubamrt Bugleminannesi28 YÖK atlas sitesine girin ordaki bilgileri doldurun sizin tercih yapabileceğiniz bölümler sıralanır
Gokturksmom_ AtlasMom_ sınavdan 1 hafta önce sistem açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam denemeler çıkıyor ünite ünite ve sınavların aynısı sorular.
Bugleminannesi28 limonzeytinmom 2 yıllık açıktan çıkıyor bende şimdi baktım puanım 263 ama sıralamaya göre alıyorlar 2 yillik