ozlemckmk Kizlar karnımda ara ara bisey atiyo bisey kipirdiyo gibi hamile değilim ne olabilir internetten biraz arastirdim hic iyi seyler yazmadi korktum yarın kadin Doguma randevum var
Egemre Fidanmnkl 3 ay önce normal doğum yaptım bende aynı sorunu yaşıyorum sanki hamileyimde tekme yiyomusum gibi 🤣
ozlemckmk Fidanmnkl bebeğim 7 aylık cok duzensiz adet görüyorum bazen ayda iki kere bazan bi ag gormeyip sonraki ay gorüyorum
[silindi] Benim 9 aydır atıyor hamile falan değilim kontrolüm de oldu sapasağlamım hiç korkulacak bir şey değil 😁
Fidanmnkl ozlemckmk canm bende 7 aylık hasta olmadım ama hamile değilim pıt pıt oluyor karnım korkmuyor değil korkuyor insan ama gaz baloncukları oluyor sezaryandan sonra ondan ama sen yinede git doktora canm
Deletedmom772 ozlemckmk ay evet ahahaahh😂Bazen ellerimle bebek hiss ediyorum gibi yapip guluyorum hatta😀
ozlemckmk Fidanmnkl gidicem zaten cnm hem adet duzensizligimden hem bundan internette yazilanlar korkuttu beni açıkçası
Deryaa4319 ozlemckmk gecenin üçünde test yaptığımı biliyorum hamileyim diye 🙈😂 11 aydır hiç başıma gelmemişti bildiğin bşe var içimde diye bağırıyodum ama gazmış 😂😂
Sariiannee ozlemckmk yeni Doğum yaptıysan normal.Organların yerlerine yerleşiyor,rahimin küçülüyor.Özelikle sezeryan yaptıysan bağırsakların iniyor demek.doğumdan 2-3 ay sonrasına kadar devam eder
Deletedmom0028 ozlemckmk normal doğum yaptım bu sezeryanka değil de Rahim kendini topluyor onunla alakalı normal bişey. 11 ay olacak var hala pıt pıt ilk zamanlar daha çoktu
KlncA Deletedmom0028 sizin de benim gibi baya zaman geçmiş oğlum 12 aylık ama hala pıt pıt atmalar oluyor 🧐 4-5 aylık olunca geçti sanmıştım ama bugünlerde yine hisseder oldum ben daha hiç adet de olmadım korkuyorum şuan 🤦🏻♀️