hellokitty8 Adetime üç gün kala ilişkimiz oldu ertesi günü hapı aldım ama hala gelen giden yok. 1 gün geciktim geciken var mı bu ay 😣 normalde düzenli adet görürüm yumurtlama döneminde de değildim ama korkuyorummmmmmmm
Mirbotan36 hellokitty8 bnm bugün tam 9 gün oldu gevikeli üç tane test yaptım biri negatif diğer ikisi ilk başta tek çizgi yarım saat sonra silik bir çizgi çıktı napicm bnde bilmiyorum ama negatif diyo internet kan vericm birazdan inşallah bişey yoktur
UrbanMom hellokitty8 bisey olmaz adetiniz duzenliyse. Benimde gecikti korkuyorum valla. Esime sen emin misin eger eminsen sorun yok diyorum bilmiyorum hamile kalirsan rizkiyla gelir dedi bogacaktim valla 😁
meyra9 hellokitty8 bende geciktim bu ay. Test falan yaptım bişey yoktu, bugün regl oldum. Stres yapmayın
hellokitty8 UrbanMom birde rahat davranıyorlarya tam cinnet sebebi 😂 ben güvenmediğimden ertesi günü hapı aldım o etkiledi sanırım bugün 1 gün gecikti bekliyorum umarım oluruz
kanalize Tosbikkkk üç ay üst üste kullanan arkadaşım vardı sadece regli gecikti sonrasında düzene girdi istenilen kadar kullanabiliyor sürpriz gebelikten iyidir ama en güzeli korunmasız ilişki yaşamamak baştan korunmak
UrbanMom hellokitty8 benimde bir haftaya yaklasti bugun test yaptim allahtan negatif valla napcaz bilemedim 😁
floorjustice Bende olmadım çok korkuyorum test alıp yapamadım bile çok agri kesici içtim ondan olabilir mi acaba