sugarmomy nuroner evet hamur cok alıp kızarttm kendime🤣 ama bazen pide hamuru vs de veriyorlar onun için ağzım yanmıştı
34ss sugarmomy 😅 korkudan artık ne biraz birşey versem sanki hastanelik olacakmışız gibi başında duruyorum .
sugarmomy 34ss atopik dermatitte alerji kaynaklı değilmi zaten? Bence bi süre sadece meyve sebze denetin daha geçmeyin irmik vs 3 gün kuralıyla sebze meyve denetin sonra karışım yapın zeytinyagıyla verin. Ben geçen ay ortasında tadımlara basladım daha yeni 🤓
34ss sugarmomy gaz ne zamana kadar vardı bizim 2.5 aylıkken gaz kesildi ve kusmuyor sadece mukuslu kaka var arada Ve birşey yediğinde ağız kenarı 5 dk kızarıyor
sugarmomy 34ss bizdede mukuslu kaka var şuan ama alerji belirtilerinin bir kaçı yoksa sadece kakanın mukuslu olması alerji demek değildir diyor doktorlar
34ss 3kedili2bebekli kaşığı değiştirdim yine aynı şey oldu 2 hafta sonrasına randevu aldım başka bir doktora görünecez
3kedili2bebekli 34ss inşallah alerjik bir durum değildir aklıma kaşık geldi sadece alerji olsa hemen geçmezdi sonuçta diye düşünüyorum
birbebee 34ss kaşık nasıl.mama kaşığı mi.metal kasik mi . Birde kendi agziniza degdirip ona veriyorsanz ondan da olabilir
34ss birbebee mama kaşığı ucu silikon yumuşak .yok hiç degdirmedim yıkayıp dezenfekte edip öyle veriyorum .anlamadım niye böyle oluyor çok stres oluyorum
3kedili2bebekli 34ss olabilir benim oğlum da yerken ağız cevresi kızarıyor elini yuzunu yıkıyorum yemekten sonra geçiyor
34ss sugarmomy teşekkür ederim 🙏 ben yediklerini ve kendi yediklerimi not ediyorum bı 10 gün sonra tekrar doktora gidecez yardımcı oldunuz Allah razı olsun sizlerden