atlasegemiz asellinaa13 Allah razı olsun.sezaryen doğumda ama sezaryenden sebep değil. Arkadaşımın nadir bir rahatsızlığı var zaten gebelik yasaktı. Ama anne olmayı çok istedi. Ayrıntıları yürek kaldırmıyor.
Asel20 atlasegemiz Allah rahmet eylesin çok üzgünüm çok konularla alakasız ama yavrucak nasıl sağlık durumu nasıl nadir bir rahatsizlik demişsinZ bazı rahatsızlıklar genetik geçişli oluyor kendim rahatsızım kızımda rahatsız ondan dolayı sordum gece gece çok üzüldüm 🥺🥺
eraysen atlasegemiz 😔😔😔 inşallah bulunur diyecek söz bulamıyorum gerçekten ne diyeceğimi bilemedim boğazım düğüm düğüm oldu
NatashaRomanoff atlasegemiz çok üzüldüm Allah o yavruyu hep iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah süt anneler bulunur. Paylaşım ana sayfada kalsın 🙏🏻
MoonCrystal atlasegemiz paramparça oldu içim .. oralarda olsaydım mutlaka paylasirdim ama malesef 😔 Kim bakacak yavruya Allah’ım 😔
atlasegemiz MoonCrystal hepimiz paramparçayiz arkadaşımın hikayesi doktorlarını bile hüngür hüngür ağlattı. Çok zor çok acı ama herkes o bebek için toparlanmak zorunda.
Minnakordek Yüreğimden burdu beni bu paylaşım birkaç güne doğumum var ve en büyük korkum rabbim süt kuzularini anasız bırakmasın
atlasegemiz Minnakordek Rabbim sizi birbirinize bağışlasın. Hiçbir yavru annesiz hcibir anne de yavrusuz kalmasin 🙏🏻