Ayaz_Moms evlatkus evet prize takili calisiyor C300 modelini kullaniyorum C200 ve C300 cok arastirarak aldim. C300 daha iyi
eraysen Ayseee60 weewell markasının var wifi gerektirmiyor kendi izleme monitörü var gece görüşüde gayet iyiymiş bende alırsam bir dahaya onu tercih edeceğim bulunduğunuz yerde kamerayı fişe takmanız yeterli
aysenyr Yenianne-96 bimden almıştım çok çok kaliteli görüntü asla donma yapmıyor ses net karşıya ses verebiliyorum kayıtta yapıyor hareket sensörü var
Fatmauslu Yenianne-96 ben ebebekten aldım memnun kaldım .lakin kameraya giriyorlar ve izliyorlar . O yüzden devamlı takamiyoruz. Eşim siber güvenlik uzmanı.iyi ki yoksa napardim bilmem
Uras28- efnanyonca7 Xıomi smart camera C200 360 full HD 1080 p trendyolda en çok satan 1. Sırada ordan da bakabilirsiniz
Mbugra Vtech kullanıyorum çok memnunum bide kaç kere düşürdüm maşallah diyelim birşey olmadı en küçük sesi iletir gece görüş özelliği var oda derecesini gösterir melodi sesler var bebeğe dinletmek için
Deletedmom_119 mutluanned xioami kullanıyorum ama aynı anda hem ekranda kamera açıyorum hemde diğer uygulamalara giriyorum ben öyle yapabiliyorsunuz hatta evde bikaç kamera var hepsini aynı anda izlerken başka uygulamada açıyorum instagram vs