Yenianne-96 Kızlar merhaba. Kullanıpta memnun kaldığınız özellikle yanında izleme ekranı olan görüntüsü net olup zamanla bozulmayan, gece görüşü olan, en ufak sesi ileten bebek kamerası önerileriniz var mı acaba? Teşekkür ederim şimdiden ☺️
Aynenkanka Yenianne-96 weewell annemde, hubble da kendi evimizde kullanıyoruz. Hubble wifi bağlantılı ve şarjı çok çabuk bitiyor, kabloya bağlı yaşıyoruz 😅 aynı zamanda telefondan da izlenip kayıt ediyor teknoloji olarak hubble, şarj kalitesi olarak weewell
gokce3535 Yenianne-96 xıaomı kullanıyorum suan gece flan cok güzel gözüküyor eşim nöbetteyken şzliyor bizi hep gündüzde ve görüntü ses olarakta cok memnunuz onerırım yanı
eraysen Yenianne-96 kamera marka önerim yok fakat wifi bağlantılı almayın da nasıl alırsanız alın diyeceğim wifi bağlantılı kullanıyorum en büyük pişmanlığım kv gidiyoruz bazen bebeğim uyuyor on kere kalkıp kontrol ediyorum çünkü wifi yok olsada farklı olduğu için tekrar kurulum gerekiyor kurmak özellikle çok zor hediye geldi kamera yoksa başka tercih ederdim bazı markaları görüyorum kamerayı sadece prize takmak yetiyor ekranı al yanına istediğin yerde izle ben birde telefon değiştirdim yeni telefona kurulmadı bile aynı hesap tek yerde açılıyormuş sanırım yada biz yapamadık evin içinde 2 telefon geziyorum 🙄
Uras28- gokce3535 bende Xıomi kullanıyorum çok memnunum küçük hareketi bile algılayıp bildirim gönderiyor
mutluanned Tek tavsiyem xiaomi almayın ekranlı kamera alın.Xiaomi uygulamadan izleniyor yalnızca ve sürekli telefonu meşgul ediyor başka hiç bir şey yapamıyorsunuz
Deletedmom_119 mutluanned xioami kullanıyorum ama aynı anda hem ekranda kamera açıyorum hemde diğer uygulamalara giriyorum ben öyle yapabiliyorsunuz hatta evde bikaç kamera var hepsini aynı anda izlerken başka uygulamada açıyorum instagram vs
_tuuggcce_ Yenianne-96 weewell wmv815 kullanıyorum. Çok memnunum. Gece görüşü güzel. Melodi falan çalabiliyor, gayet iyi
Ftsyckk Yenianne-96 xiaomi kullanıyorum çok memnunum. Bilerek Ekranlı istemedim çok çabuk şarjı bitiyormuş sürekli kabloda kullanmak istemedim. Hemde görüntü bu kameralar kadar net değil değilmiş. Bunun gündüzü de gecesi de çok net görüş sağlıyor. Arkadasın dediği gibi sürekli uygulamadan izlemek zorunda değilsin.. En ufak harekette zaten bildirim geliyor en ufak hareket ettiğinde ona göre girip bakıyorsun. Hareket algılandı, kişi algılandı diye.. Sesli de konuşabiliyorsun karşılıklı.. bide 360 derece döndüğü için oda da tek nokta değil her yeri görebiliyorsun. Fiyat olarak ta diğerlerine göre uygun indirime giriyor sık sık.
alpis20 Yenianne-96 valla sırf denemek için A101 den piranha aldık aşırı memnunum epeydir de kullanıyoruz ses görüntü hepsi çok iyi
eylulunannesiii38 Yenianne-96 Vtech aldım ebebekten çok memnunum kamerayı prize tak monitörü yanına al kullanımı çok kolay ve tavsiyem wifi bağlantılı almayın bi haberde görmüştüm komşusu kameraya bağlanıp sesle bebeği korkutmuş, anne önce evde cin falan olduğunu düşünmüş sonra çocuğu yatırınca odasının orda beklemiş ve sesin kameradan geldiğini duymuş yani kimsenin niyetini bilemezsiniz en sağlıklısı WiFi bağlantılı olmayanlar