Mom0870 Doktor 4x7 kez demiş günde 4 kez 7 damla sanırım. Çok değil mi ? Ve etkili bi damla mi yan etkisi var mı ? Bebeğim henüz 44 günlük
SiyahBeyaz Mom0870 biz kullandık bana da çok geldi çok fayda gördüm o damladan ama ben az verdim mesela Gazi varken kıvranırdı o zaman4 damla verirdim günde 2yi geçmezdi birde damla verdikten sonra daha fazla desteklerdim çıkarsın diye
KerimalpinAnnesi Mom0870 etkili bir damla, kimyon kaynatıp 1,2 çay kş da verebilirsiniz emziriyosanız szde için ben gaz dönemini öyle atlattım hergün sabah aksam 1 veya 2 çay kş verdim rahat gecirdik insallah szin bebeğinizde bir an önce rahatlar 😊❣️
Sndzkbr Mom0870 25 günlükten beri kullanıyoruz ama ben günde 2 kez 8 damla verdim gecede biogaia veriyorum çıkarıyor kendi gece uyurken emerken :)
Bsra89 Mom0870 bizde iki aylığız bir aydır kullanıyorum günde üç defa beşer damla demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam, geceleri kullanıyorum genelde mamasına üç dört damla damlatıyorum ise yarıyor sanırım gayet güzel gaz çıkarıyoruz
Mom0870 Bgmavsr uykuları nasıl peki gazdan uyanıyor benimki uzun süre uyuyamıyor bacaklarını kendine çeke çeke kıvranarak kalkıyor
Bgmavsr Mom0870 27 günlüğüz daha o yüzden biraz sık uyanıyoruz ama açlık uyanmssı oluyor gazdan uyanmalar geçti sadece sabah 7 de bi kaka yapma sorunumz oluyo kurulu saat gibi onun dışında öyle ağlamalı kıwranmalı sancılarımız çok çok aza indi biogaia damla ile birlikte veriyorm
Mom0870 Bgmavsr teşekkür ederim bana sadece bunu verdi doktor bakalım deneyelim hemen etki ediyo mu peki
Bgmavsr Mom0870 rica ederim inşallah işe yarar evet kullanmaya başldığmzn ertesi günü ciddi bir rahatlama yaşadık
Mom0870 KerimalpinAnnesi inşallah çok teşekkür ederim 💕 doktor öyle kimyon rezene vs verme sen iç dedi 🤔
Mom0870 Sndzkbr bizimki gaz çıkarıyor ama bitmek bilmiyor çıkarsa da hep kıvranma halinde. Uykusundan bile kıvranıp uyanıyor
Mom0870 Bgmavsr ay hadi inşallah içim parçalanıyor öyle kıvranınca bi de uykusuzluktan gözlerim kanlandı vampir gibi geziyorum ortalıkta
Umutfaik Mom0870 ben hiçbir etkisini görmemiştim oğlumda. Benim oğlum aşırı gazlıydı o yüzden bize hiç yaramadı. Relactaz kullanmanınız öneririm doktorunuza danışıp
Veranur Mom0870 brnim bebegimde karın agrısı yapıyor bu damla cocuk daha cok cıldırıyordu takip edin lütfen iyi gelip gelmediğini her damla rahatlatmıyor cocugu malesef
Elifovacik Mom0870 sab simplex etkili bir damla ama benim kızıma tek başına yeterli gelmedi ek olarak keleidon probiyotik damlada aldık sab günde 3 kere 8 damla kaleidon 1 kere 5 damla ve iki günde bir rezene kimyon anason çayından 6-7 çay kaşığı kadar içiriyorum kendim hergün içiyorum şuan 3 aylık oldu bebeğim ilk ayda günde 2 bardak içiyordum şimdi 1 bardağa düşürdüm çok uyku yaptı çünkü bende
Mom0870 Elifovacik bana doktor bitki çayı içimde bebeğine içeceksen sadece sen iç dedi. Bakalım yetersiz gelirse probiyotik damlaları duydum 😊 ama doktorum bunu bile zar zor önerdi normalde gaz damlası da vermeyecekti