simseklivekalpli Alamas çok zeki algıları açık istese yapabilen uyumlu bir kızım var ama evde bana çok çektiriyor. Bu sene şeker tansiyon kalp damar bi hastalık yapışacak bana ama hangisi bilmiyorum 🤦🏻♀️
Alamas Summ288 aaah bunu duymak iyi geldi butarafa yeni tasındım insallaah iyi bi öğretmene denk geliriz Ben de eğitimciyim mat öğretmeniyim ister istemez odak noktam suanda bu konu.
Alamas biriki siz kaygıyı atlatmıssımız yinede ne güzel insallaah bizde bi atlatsak en hayırlı sekilde siz nerde oturuyırsunuz ?
Tubasahra Alamas 21 kasım 2018 kızım erteliycem. Çok araştırdım sordum soruşturdum herkes beklesin diyor. Bekleticem bu sene
annediyebiri Çocuğu 1. Sınıfa başlayacak anneler kitap setleri vs aldınız mı hazırlık için ilk okuma kitapları ?
Alamas annediyebiri tüm müfredat değişmis bence acele etmeyin öğretmenlerimiz ek kitap olarak yönlendirme muhakkak yaparlar ben sadece fenomen serisin almayı düsünüyorum henüz almadım ama beklemedeyim
annediyebiri Alamas hangi yayınlara ait acaba belki öğretmenlerimiz vardır burda tavsiye verecek yeni müfredatı biliyorlarsa