Nurbost Cileklisodaa 2sinde sipariş verdim. Şimdi dağıtımda gözüküyor ama pazartesi elimde olur haftaiçi çalışmıyorlarmış
Adoele Gly_87 kargonuz kaç günde geldi birde askılı üstler demişsiniz kaç tane almıştınız benimki 2 temmuzdan beri gümrükte 7 tane farklı tişört almıştım gümrükte takılıyormuş aynı üründen ikiden fazla olunca sanırım benimki takıldı şimdi ne olacak param çöpe mi gidecek hiç bilmiyorum ya
Gly_87 Adoele 1 temmuzda siparis vermstm 13 temmuzda teslim edildi bana..8 tane askili ust,2 sort takim,2 elbise,2 terlik,kizima 2 adet etekli ust takim,1 bustiyer ve takilar tokalar ivirzivirlar ise paketimin icerigi
ladymoms_ Kız akşam siparia verdim 1.000 TL ürün için 302 TL kargo vergi parası aldı 1302 TL ye geldi. Ama e mail mesaj geldi şey diyor 13 Ağustos teslim tarihi 1 ay nerdeyse daha erken gelirmi ki acaba
Adoele Gly_87 çok iyi benimki de teslim olur inş sisin siparişin teslim edilmesi Umutlarımı yeşertti inş benimki de teslim olur ama ben 23 haziranda sipariş vermiştim hala gümrükte bugün 12. günü
Gly_87 Adoele gelir merak etmeyin iciniz rahat olsun..benim siparisi butun okul arkadaslarm bekliyordu😂😂😂 teslim edildigini gorunce hepsi siparis vermeye oturdu,diger siparslermden esimin haberi yok,kendisi gumrukcu,eger gumruge takilirsa beni arama bak diyor 😂😂😂😂
limonzeytinmom Cileklisodaa orda teslim edileceği tarih aralığı yazıyor zaten. O tarihi gecerse gecikme bedeli 65 TL yatırıyorlar. Gemi. İle değil uçakla geliyor birde. Bende temmuz 1 de sipariş veridm en gece 19 temmuzda teslim edilecek diyor 6 gündür gümrük kontrolünde
Gzdnr17 Cileklisodaa bende sipariş verdim şu an Türkiye’de Uygulamadan adım adım takip edebiliyorsunuz süreci
Evaninanasi Cileklisodaa gemiyle değil uçakla geliyor. Havalimanına ulaştıktan sonra 2 gün içinde Türkiye’de oluyor zaten o yönden sıkıntı olmaz. Sonrası gümrük süreci vs. Ben 20 haziranda sipariş verdim, 10 temmuzda elime ulaştı
Ucansupurge Cileklisodaa temudan değil ama alixpressten bir kaç kere alışveriş yapmistim 15-20gunu buluyor Çin’den gelen ürünler. Gemi,gümrük vs derken
Angel00 Deletedmom_112 canım beni aydınlat lütfen, aldığımız şeyler çokta uyguna gelmiyor vergi araya girince öyle mi
Deletedmom_112 Angel00 bence uyguna geliyor, oradan aldığım ürünlerin aynısını aynı marka renk model olarak burada Trendyol’dan ya da başka sitelerden alsaydım 1800 küsur tutuyordu oradan alınca vergi kargo her şey dahil üçte biri fiyatına geliyor mesela ben bu termos bardağı 188 liraya aldım bir de aynısının buradaki fiyatlarına baksana arada dağlar kadar fark var
myarenb Cileklisodaa 24 haziranda siparis verdim. 1 temmuzdan beri gümrükte bugün ayın 14ü. resmen 20 gündür kargo bekliyorum daha önce çok aliexpress kullandım gümrüğe takılacak birşeyde almadım nedir bu beklemenin sebebi anlamıyorum zaten 980 tl üzeri siparis verliyomuş artık almam hiçbir şey
Bebegimben1 Cileklisodaa benim de aynı şekilde yazı çıktı müşteri hizmetlerine yazdım megersem gumrukteymis bugün geldi siaptislerim de
aycan27 Cileklisodaa 14 parça ürünun gümrüğe takılması çok basit en fazla 5 parça ürün sipariş vermelisiniz gümrüğe takılmaması için ve 150 doları geçmemesi lazım aldığınız ürünlerin bunlara uyarsanız sorunsuz gelir 🙂 ama kaliteleri için birşey diyemem belli olmuyor bazıları aynı bazıları daha kalitesiz gelebilir
ads0210 Şimdi alışveriş limiti mi var en az 1.700 TL lik alışveriş yapmadan sipariş veremiyoruz galiba ??