Cileklisodaa Alya-Sena uygulamada teslimat ve kargo güncellemelerine baktım kargonuz ülkenizde ki ortaklarımıza ulaşana dek güncelleme görünmez digordu
Alya-Sena Cileklisodaa alla alla onu dami degistirdiler bana her adimi mail olarak geliyodu. Suan baya yogunluk var belki ondan boyle olmustur.
ornitorenkperi Cileklisodaa ya bende vercem ama gümrük fazla çıkar diye veremiyorum . Birde kapılara extra para isterler diye beni de bilgilendirir misiniz
Uzayyy Cileklisodaa şuan aşırı bir talep var temuya o yüzden biraz geçilebilir . Benim ürünlerim 10 günü aşmadan hep teslim edildi . Bazı ürünler gemi bazı ürünler uçakla geliyor . Gümrük süreci de yoğunluğa göre değişiyor . Aynı gün geçmişti ben alışveriş yaptığım dönemlerde . Şuan çok popüler olduğu için çok fazla talep var o yüzden aksayabilir ama muhakkak gelir . Temu kimseyi mağdur etmez eminim . Sürekli alışveriş yapıyorum
fayting Cileklisodaa en az 15 gün bekleyebilirsiniz diye bilgilendirme var zaten bir de ben trendyoldan aldığım ürüne 4,5 güne kavuşuyorum çinden aldıklarımı bu kadar düşünmem ve hemen beklemem
Cileklisodaa fayting ben hemen gelmesini beklemiyorum ki hala türkiye ye ulaşmadı merak ediyorum haliyle
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Cileklisodaa nasıl bir uygulama bu detaylı bilgi verirmisiniz? İlk defa duydum.
Cileklisodaa Tekbenimsucumguzelolmakdemi aliexpress gibi normal bir alışveriş sitesi gibi çok tatlış şeyler var fiyatları da çok uygun ürünleri satın alırken vergiyide ekliyor alırken ödeme yapmıyorsunuz kargo koruma var geç gelirse 65 lira hediye veriyormuş 28 gün güncellenmezse iade oluyormuş şimdilik bildiğim bu ilk siparişimi bekliyorum
Cileklisodaa ornitorenkperi ödemeye geçtiğinizde vergi çıkıyor tutara göre değişiyo baştan 500 tl lik ürün ekledim 170 küsürdü 900 e çıkardım 273 tl oldu kapıda ekstra ücret yok
Deletedmom_112 ornitorenkperi sepetin ödeme aşamasına girdiğinizde orada çıkan tutar onun dışında ekstra para istenmiyor, ekstra kargo gümrük ücreti kapıda ödeme falan almıyorlar
Deletedmom_112 Cileklisodaa mesela ben sipariş vereli 14 gün oldu 5 gündür gümrükte bekliyor, uygulamaya gidince bu şekilde güncellemeler gözüküyor
ornitorenkperi Deletedmom_112 teşekkür ederim mesela kızıma kıyafet oyuncak vs alsam totalde 1000-1500 tl ilk ne kadar gümrük ödenir bir fikriniz var mı
poyraz33 Son teslim tarihi siparis sayfanızda gözüküyor annemin bugün son teslim tarihi dağıtıma çıkmış bayram öncesi bende sizin gibi fazla sipariş girdim geldi son teslim tarihinizi geçtiğinde size 65 TL gibi bir rakam geri ödeme olayı var son teslim tarihinizde geliyor
princees poyraz33 uygulama ya girdim de öyle aman aman bir uygunlk yoktu ben mi yanlış baktım acaba diye düşün dün herkes çok uygun duye belirtmiş 😂
Deletedmom_112 ornitorenkperi ben 480 lirq civarında alışveriş yaptım vergiyle birlikte 620 küsur oldu, ortalama 143 lira vergi eklendi
Gly_87 Cileklisodaa 28 parca urun aldim kargom 1 saat once geldi..kizima 2 kiyafet aldim..onlarin kumasini begenmedm naylon ,tokalar cok guzeldi..ivir zivirlarda bekledgm gbydi guzeldi,kizimin bakicisinn terlikleri ,takilari ve elbisesi cok guzel geldi..kendime tatil icin askili ustler ve 1 elbise aldim onlar guzel geldi.🥰🥰 diger siparislerimin teslim tarihi 29 temmuz gorunuyor bekliyorm bkm 😂😂😂
Adoele Gly_87 kargonuz kaç günde geldi birde askılı üstler demişsiniz kaç tane almıştınız benimki 2 temmuzdan beri gümrükte 7 tane farklı tişört almıştım gümrükte takılıyormuş aynı üründen ikiden fazla olunca sanırım benimki takıldı şimdi ne olacak param çöpe mi gidecek hiç bilmiyorum ya
Angel00 Deletedmom_112 canım beni aydınlat lütfen, aldığımız şeyler çokta uyguna gelmiyor vergi araya girince öyle mi
Nurbost Cileklisodaa 2sinde sipariş verdim. Şimdi dağıtımda gözüküyor ama pazartesi elimde olur haftaiçi çalışmıyorlarmış
Gly_87 Adoele 1 temmuzda siparis vermstm 13 temmuzda teslim edildi bana..8 tane askili ust,2 sort takim,2 elbise,2 terlik,kizima 2 adet etekli ust takim,1 bustiyer ve takilar tokalar ivirzivirlar ise paketimin icerigi