Rez Ecebaby 5 aylık oğlum farklı farklı kullandım. Öyle aşırı pahalıya gerek yok dedim sleepy kullandım evet dediğiniz gibi çok ince şaşırdım ama hiç sızma falan yapmıyor, 4 no külot bez kullanıyorum ben
Ecebaby Yigitefeninannesi_ evet ben de yaşamadım hiç ama bu pakette içindeki pamuklar topak topak oldu sanki saatlerdir bez değiştirmemiş gibi
Anatotales Ecebaby aynı sorunlarla 3 nuamra sleepy kullanırken o dönem kalitenin düştüğüne eminim molfix e geçtim çok memnunum
muzisderler Ecebaby sleepy bionatural ve natural 3 numara kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım sabaha kadar bezini değiştirmem bez full çiş olur yine de sızdırmaz
Ecebaby muzisderler sızdırma yaşamadım ama pamukları topak topak oluyor altında torba gibi duruyor bez 😬
Y1851K00 Bende slepy kullanıyorum sarı paketli ekstra gerçekten çok ince ama yeşil paketli güzeldi o yüzden yeşilden devam
seyma48 Ecebaby kızım 1 buçuk yaşına girecek doğduğundan beri sleepy kullanıyorum evet son zamanlarda bezleri inceliklerini bende farkettim ama tasma sorunu hiç yaşamadım ne kadar dolsa da tasmiyor yani zaten hemen değiştiriyorum bekletmiyorum ben memnunum valla yeşil olanı kullanıyorum bu arada
alparr Ecebaby bende kullanıyorum 2 numara bitti 3 e yeni geçtik gayet memnunuz. Molfix kullanıyorduk göbek kısmı sert geldiği için değiştirdik hiç sızma vs yapmadı. Bebem Natural merakımdan denedim beğenmedim
ozgeee22 Ecebaby sleepy 1 numaradan genel anlamda memnun kalmıştım ama 2 numaraya geçince o kadar çok sızdırma problemi yaşadık ki sleepye tövbe ettik resmen. Şu an Molfix kullanıyoruz taşma problemimiz çözüldü çok şükür. Büyük konuşmayayım ama tekrar sleepy almam sanırım
ipegimsi Ecebaby ben doğduğundan beri bionaturel kullanıyorum evet kalitesinde bir düşüş var ama yine de fiyat performans olarak özellikle yazın benim isteklerimi karşılıyor yeşil ya da sarı paketlerini hiç önermem yeşilden bir paket kilot bez aldım onu sık değiştirmek için gündüzleri bazen takıyorum
Hadiburdanyak Ecebaby ben beyaz olan ambalajni kullandım naturel miydi ahaha bezi önde gidiyor du oturup cikartyrdu kızım ama sızıntı yaptı 2 kere sonra yapmadı
Mmeelliikkeee Ecebaby bio natural serisi kullanıyorum 6 no ya kadar gelmiştik kızımda sorun yaşamadık , oğlumda üç aylık onada kullanıyorum. Sizin hangisi acaba
Ecebaby Mmeelliikkeee daha önce bio natural kullanıyordum 5 numaraya geçince natural almış eşim üç paket onu kullanıyorum şu an
denizzalp Ecebaby sleepyninde bir çok bez çeşidi var. Ve en iyisi bio natural. Biz çok memnunuz. Yeşil olan en dandik ve cisi aşırı kokutuyor ve dediğiniz gbi kağıt gbi. Ama bio natural serisi harika
aysekartal Yenidoğan bionatural 1 numara aldım. Şuan kullanıyorum. 13 günlük bebeğim. Memnunum stok yapmadım emin olamadığım ve değişiklik yapmam gerekir diye. Pamuk ve su ile temizliyorum altını. Pişik yok sızdırma yok şimdilik memnunum.