Glrmila RabiyaG sabah ac karnina veriliyor mumkunse taze sikilmis portakal suyuna karıştirip verilebilir drmuz bize oyle tavsiye etmisti kış ayi oldugu icin portakal boldu yarim cay bardagina sıkıp icine karistirip icirdim emilimi daha iyi oluyor. Ve kabiz yapıyor maalesef evet
aseldurumom_ RabiyaG biDe ferrum kullaniyoruz uzerine beslenmeden hemen sonra yaziyor canim kac aylik bebeginiz
Nur_mom1 3 gündür tok veriyorum kabız olmadı ishal gibi oldu hatta ama başka bir şey den de olabilir diye düşünüyorum sıcak mesela, bende merak ediyorum saat kaç gibi aç mı tok mu verelim diye (4 ay 5) günlük
Glrmila RabiyaG bize aç kullanilmamiz onerildi yetiskinlerdede aç kullanılır her zaman kan ilaclari.tok karnina kullanilan kan ilaci yada surubu hic duymadim ben bilemedim
Glrmila RabiyaG c vitaminli bir icecekle emilimi daha iyi oldugu icin portakal suyu mandalina secenekleri vardi kış ayinda oldugumuzdan portakal boldu sadece portakal kullandim
RabiyaG aseldurumom_ genelde kan ilaçları aç karnına olur ya hafta sonu olduğu için sağlık ocağına da soramadm