neanladinyurdagull 2minika bildiğim kadarıyla değişim fiyatının üstüne 200-300 daha koyarsiniz da yenisini alırsınız tabletin
2minika Denizpasam insan üzülüyor ya durduk yere masraf , yarın goturcem tamirciye ama merakta ediyorum ne kadar tutarki diye , geçmiş olsun sizedee
anneyimannea Denizpasam sırf bu yüzden telefon değiştirdim telefonum iphone 12 proydu sürekli ya arka cami ya on cami kırılıyorsun elimizden en ufak düşmesinde dünya masraf çıkıyordu artık değişmekte buldum cereyan aslında 11 de baya sağlam diyorlar ama olacak olmalı inşallah az tutar ben dünya para verdim ekranlara şimdiki aklım olsa yaptırmazdim
Denizpasam 2minika sağolasın, valla günüm mahvoldu yani şuan zaten herşey çok pahalı bizimki ne kadarsa mal olacak bakalım
2minika Denizpasam bizimkide biraz önce kırıldı ama gerçekten çok üzüldüm ya insanı çok etkliyor durduk yere olduğundan , keşke ucuz tutar diye bilsem sizede qma malesef herşey uçuk , sabah goturecegim maleseff
Denizpasam 2minika çok geçmiş olsun size de . Napalım nasipten çıkmış o para artık deyip vereceğiz Allah sağlık versin deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum. :)
2minika shrhyt yok malesef orda değilim , ne kadarmis acaba ekran değişim fiyatlari aşağı yukarı bilgi verebilir mi
Denizpasam shrhyt merhaba, benim için de en azından fiyat bilgisi alır mısınız? iPhone 11 ekran kırıldı. İzmirdeyim ama en azından fiyat bilgim olsun aşağı yukarı
Denizpasam shrhyt yani aklınıza gelirse sevinirim mecbur ne kadar deseler yaptıracağız ama yavaş yavaş alışayım fiyata :) Canımız sağolsun napalım:)