Dorukselim0 1453H_H_H bizde kan verdik sonuç çıkmadı ama bu diyet beni mahvetti iyice hal can kalmadı valla kemiklerim sızlıyor . Sonuca göre belli olur mu acaba ne süre diyet yapacagım
melisaninannesi Dorukselim0 benimki sadece geceleri emiyordu meme reddinden sütüm azalmasına rağmen anne sütünden faydalansın istedim ama diyet beni de mahvetti başım dönüyor sürekli 48 kiloya düştüm maalesef sütüm de çok azaldığı için anne sütünü bırakmak zorunda kaldım. Bebek için doktorumuz 9. Ayda açmaya başlayacağız dedi
1453H_H_H Dorukselim0 cok gecmıs olsun ama gercekten zor bır surec ınsan hem fızıksel hemde psıkolojık olarak cokuyor resmen ama maflor isminde damla var probiotık doktorunuza sorup kullanabılırsınız gercekten duzenlıyor benım benegım sureklı yesıl kaka yapıyordu ıkıncı sıseye gectım anca duzene gırmeye baskadı
Dorukselim0 Maviscik genelde hep başıma geldiği için sıkıldım yani kimse umursamıyor ilgisini çekmeyince 😪
Dorukselim0 1453H_H_H nekadar yaptınız diyeti acaba. Gece uykuları Herseyi bozuldu oğlumun huzursuz hep. Sakinleşmeye başlasa artık kaç günde işe yarar acaba
1453H_H_H Dorukselim0 bızde aynıyız surelı huzursuz aglama ama bırden gecmesını bekleme zamanla sakınlıyolar benım dıyetten dolayı sutumde azaldı mama takvıye yapıyoruz onunda tadı berbat deneme yanılma yontemıyle yapıyorum suan ama 1 bucuk ay cok sıkı dıyet yaptım
Dorukselim0 1453H_H_H arada yeşil kaka yapıyordu köpüklü mukuslu oluyordu arada küçük küçük kan geliyordu falan her altını değişirken dua ediyorum insallah iyidir diye kakası :) sonuçları göstermeye girdnce sorarım damlanın adı nedir acaba
1453H_H_H Dorukselim0 tabıkı onun ek olarak faydası var zaten ılac degıl takvıye gıda bebeklerın bagırsakları cok fazla gelısık kuvvetlı olmadıgı için bu damla faydalı bakterılerı cogaldıp duzene sokuyomus bagırsakları
1453H_H_H Dorukselim0 inşallah gercekten zor bende 3 haftadır gece gunduz ayaktayız uyku sıfır bu hafta duzelmeye basladı sankı cokta sevınmek istemıyorum korkar oldum artık😂
Dorukselim0 1453H_H_H düzeliyor diye heveslendşkce daha kötü oluyor 😂 akışına bırakmalı. Zaman ayırıp İlgilendiğin içinde çok teşekkür ederim
1453H_H_H Dorukselim0 rica ederım ne demek rabbım butun bebişleimize şifa versın bıranönce iyilessınler yeterkı hayırlı geceler☺️
Htcsmtklc Dorukselim0 Benim oğlum 7 aylık. 1.5 aylıkken alerjisini anladık ama testlerde çıkmadı. Çok katı diyet yaptım. Çünkü neye alerjisi olduğunu tam anlayamadık. Kan hiç gelmedi ama mukus ek gıdaya geçmedi. Doktorumuz benim diyetimi yavaş yavaş açmaya başladı ama oğlumda 1 yaşında açacağız
Dorukselim0 Htcsmtklc emzirirken mi diyet açtınız . Ne kadar yaygın bu alerji olayı ya . Yediğimiz içtiğimiz şeylerde neler var allah bilir ki bukadar arttı
NhLpRn Benim bebeğimde kan yok çok fazla mukus var bir aydır. Emerken ve geceleri sürekli ıkınarak ağlıyor kaka tahlili yapıldı temiz çıktı kana bakılmadı süt alerjisi olabilir mi kızlar?
Dorukselim0 NhLpRn benimkide öyle gece sürekli uyanmaya başladı ağlayarak ıkınarak en son kan geldi öncesinde mukuslu ve köpüklü kaka vardı. Ama vücudunda döküntü falan yoktu doktor bir kaç aya toparlar bu dedi inşallah düşüktür alerji boyutu