Leylus Kleopatraaaa merhaba canım rabbim hepimize şifa versin 🤲geçen hafta gittim doktora daha öncede gitmiştim oğlum 17 aylık ya sagicaksin ya da emzirmeden kesiceksin dedi ikiside zor geldiği için başlayamadım ilaca sen nasıl yapıcaksın sagarakmi.
Leylus Masalhira ama doktorlar ya emzirmeden kesiceksin ya da sağarak vericeksin diyor siz ikisinidemi yapmadınız tam anlamadım ben başlayamadım ilaca henüz
Emriduru Masalhira bebeği uyuttu mu peki. Ben de öteden beri depresyon vardı hamilelik bastırmışti doğum yapar yapmaz sardı beni. Su an kötü durumdayım.
Masalhira Emriduru Allah yardımcın olsun öncelikle canım bilirim çok kötü bir durum hayır bebeğimi uyutmadı çok şükür sağlığımız da yerinde ben hiç sknti yaşamadım doktorum ne dediyse onu yaptım
Gzd_gndy Aryasmumy merhaba bende 35.haftama gireceğim anksiyeteye bağlı uyku bozukluğum çarpıntılarım var senelerdir çekerim hamile kaldığımı öğrendiğimde ilaç tedavimi bırakmak zorunda kaldım 5.ayımdan sonra psikiyatrim dideral verdi sabah akşam yarım birde pasiflora.Bu haftaya kadar idare ettim ama yine yoğun nükslerim başladı birde migrenim var artı onuda çekiyorum dayanılmaz durumdayım diyebilirim.Böyle devam edemeyeceğimi düşünüyorum ve doğumdan sonra emziremeyeceğimi.Tabi artı vicdan azabı yaşıyorum.Siz emzirme döneminde kullanmışsınız sanırım bebeğe bir sıkıntısı oldu mu acaba beni biraz bilgilendirirseniz bu konuda?
isra emelgiray merhaba.Bu ilac, omur boyu mu kullaniliyor,yoksa bi muddet kullaninca iyilesir gbi olunca birakiliyor mu?
zlf kubraanne merhaba yeni doğum yaptım 40 gün oldu lohusa depresyonu yaşıyorum bebeği kabul edemiyorum doktor lustral verdi emziriyorum emzirmeye engel değil dedi bu durum ne zaman düzelir yaşama hevesim kalmadı me okur görünce yazar musınız nasıl atlattınız
kubraanne zlf merhaba sizi cok iyi anlıyorum çok agir atlattim emin olun artik yaşamak istemiyordum ilacı mutlaka kullanın ben onu kullanmasaydım iyilesemezdim beni deli zannediyolardı iyki lustral varmis cok dualar ettim onu bana yazan doktora
zlf kubraanne nasıl atlattınız emziriyor muydunuz ilaç kullandığınızda biraz bahsede bilir misimiz çok ihtiyacım var bebeğim 38 günlük ve 38 gündür ağlıyorum çok mutsuzum bakamıyorum bile çocuğuma doktor lustral yazdı emzirmeye engel değiş dedi ama çok korkuyorum bir şey olur diye ne kadar sürede aştınız bu durumu
Gizmokzilla zlf Merhaba canımız annemiz, whatsapp, Facebook, instagram vb.sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar🌺
123-yasmin zlf lütfen Emziriyorum ama çok kötü durumdayım aşırı derecede lohusalık bunalımına girdim. Lustral kullandınız mı nolursunuz yardımcı olun. İnstagram hesabınız nedir 🙏🙏🙏belki yardımcı olabilirsiniz.
123-yasmin kubraanne kubra hanım lütfen ben de çok kötü durumdayım instagram hesabınız nedir lütfen oradan konuşalım lütfen😫🙏🙏