Neak mavi676_ Yeminle aynı ben ve hissetklrim bende öyleyim kızım 10 aylık eski beni arıyorum kendnmi hem ruhsal hem fiziksel olarak yıpranmış hissdyorum hcbsyden tat almıyorum bazen avazım ckcak kadar ağlamak gelyo içimden
elfgokce Ben eşimle birşeyler yapınca tat alıyorum mutlu oluyorum. Yanımda konuşmadan boş boş otursa bile keyif alıyorum. Hep yanımda olsun istiyorum. Hatta dışarı çıktığında hep tartışırız genelde. Nerdesin yanıma gel diye :)
crybaby suheyla92 evet bende yapıyorum ama bebeğimi de bırakmak istemiyorum bensiz dursun istemiyorum hemen geri geliyorum
elfgokce Bebeğimle vakit geçirmekten tat alıyorum:) her yere götürüyorum onu. Müzikli ortama bile götürüyorum. Kulağına kulaklık takıyorum etkilenmesin diye. 40 günlüktü canlı müziğe gitmiştim. Kulaklık takıp yine götürmüştüm. Ben nereye oğlum oraya :)
kaderbilge Newmom74 çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten bugün kendimi biraz iyi hissettim gorumcemle konustum eşimle konuşması için biraz onun sayesinde kendimi toparladim
mavi676_ Good_mother lohusalıktan sonra rahatlarsın demişti herkes ama daha da kötü oldum şahsen umarım iki yaş iyi gelir 🙏🏻
mavi676_ cedoayoburo yazdıklarınızda kendimi buldum o bahsettiğiniz iki insanda adlarını bile yazmak gelmiyor içimden dediğiniz gibi tek amaç huzursuzluk çıkarmak. Bende sonrasında kafamda düşünür dururum kendi kendimi stres eder dururum çocuktan önce böyle değildim şuan çok yakıyorum bu durumu nasıl atlatırız bilmiyorum canım onlar ömür boyu o ahlaktan devam edecek bizim takmamamız lazım 😐
mavi676_ denizprenses1912 inşallah canım benim teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻🌸 Çorum da yaşıyorum inşallah kendimi eve kapatmak yerine dışarı çıkacam etkili olur umarım yoksa bu üzerime dünya devrilmiş psikolojisinj kolay atacak gibi durmuyo gidişatım 😞
denizprenses1912 mavi676_ ne demek,hep iyi ol inşallah 🌺 umarım hayat hep her gün daha da güzellikleri ile gelir🥰
mavi676_ Nonames05 psikiyatriye gitme taraftarı değilim lohusalık depresyonu yaşadım dediğiniz gibi uzamış olabilir ilk günlerimdeki gibi olsam hiç durmam destek alırım ama şuan öyle değilim dışarıda yanımda birileri olunca daha iyi hissediyorum evde tek ve aktivitem olmayınca daralıyorum