mavi676_ Benim aklıma şuan evinizde bir büyü vb olabileceği düşüncesi geldi çünkü aynı şeyleri ben de hissediyorum ve bu doğumdan önce de aynıydı. Sürekli Bakara suresi açarım sesli şekilde evde. Üzerlik otu yakıyorum,adaçayı yakıp odadan odaya gezdiriyorum. İnsan biraz ferahliyor o an. Bolca dua edin,zikir çekin mesela inanın faydasını göreceksiniz 🌺 Benim kızım Eylül sonunda doğdu,ben sabah akşam yağmur çamur fark etmeden hep dışarı çıkardım onu mesela..İlk aylarda tabi yürüyüş yapıyorduk çoğunlukla,veya avm tarzı yerlere gidiyorduk. Şuan her yere gidebiliyoruz🧿🙏 Ben kahve dükkanları keşfetmeyi seviyorum mesela,hayattan tat almamı sağlıyor diyebilirim. Bunun yanında çeşitli türde kitaplar okurum,her ay mutlaka 5-6 kitap bitiririm📚Evde durunca da bol etkinlikli zaman geçiriyoruz, televizyon asla açmam..sadece müzik dinleriz,dans ederiz mesela. Sıkılınca küvetine koyarım bazen havuzu dolduruyorum oynuyoruz içinde beraber..Yani insanın içinde pozitifliği devam ettirmesi önemli bence. Ha şuna da katılmıyorum hani sürekli destek almalısınız vs diyen kişiler oluyor ama çözüm insanın kendinde bitiyor. Konuşacak biri yoksa karşında evet destek almak güzel olabilir ama gidip de ilaçlarla tedavi olmaya çalışmak bana saçma geliyor.