nibado Burası hakkında bilgisi olan var mı? Yaşam şartları kiralar, hastane, ulaşım, kreş, park bahçe vs. nasıl bir yerdir?
iremaydmr nibado halamlar orada yaşıyordu halam vefat etti çocukları orada yaşamaya devam ediyorlar hava şartları doğası güzel ama çalışma olarak çok şartı yok diye biliyorum halamın çocukları ormancılıkla uğraşıyorlar
bebeklove nibado Ben dogma büyüme buralıyım evlendim yine burda yaşıyorum cok beklentisni karsılıcak biyer degil kücük dedikodu cok herkes birbirnin lafını ediyor tek esenpe var gidelebilecek buranın insanları buradan kacma derdinde siz buraya bence gelmeyin ☺️
nibado bebeklove ay ciddi misiniz bi uzaklaştım şu an. Biz gezmeyi tozmaya çok severiz öyle yerler yoksa bizim için sıkıntılı
Smrye bebeklove memleketimi kötülemek istemem ama herseyi iyi güzel hos dedikodusu coktur lafa laf katarlar
bebeklove Hastanede her doktor yok kreşe vermek istesek hep tarikatların kreşleri var hava şartları 2 ay yaz gerisi hep soğuk memlketimiz olsa kalmayız sanırım
bebeklove nibado Malesef soguk oluyor şuan temmuza ayındayız aşırı derecede yagmur var ve soğuk dogalgaz yansa yanar
bebeklove nibado Bolu merkeze gitmeniz gerek avm tarzı biyer yok biz hastaneye bile oraya gidiyoruz doktor yok olanlarda bişryden anlamıyorlar zor burda şartlar önermem 28 senedir burda yaşayan biri olarak