devrim_gnl Katarss bnm kızımın kulağında vardı uzun siyah tüyler başta saç sandım suam 6 aylık sayılır döküldü hmn hmn
Katarss devrim_gnl benim oğlumunda kulağında vardı onlar döküldü ama anlı hiç azalmadı bile bi de tek kaş🥹 sizin kızın anlında var mı?
Tanya486 Sizi korkutmak istemem ama bence dökülmez bu saatten sonra. Benim kzıımda doğduğunda anlı çok kıllıydı ama 6 ay olmadan döküldü tek kaş değildi ama
Falafel Katarss ailede genetik olarak tüylü biri varsa ona çekmiştir. Beni oğlumda da vardı 5-6 ay civarı hepsi gitmişti
Katarss Falafel ailede tek kaş kimse de yok kime çekti ki acaba. Bu aydan sonra dökülme ihtimali yok mu acaba ?
minervadefne Tanıdığım birinin kızı öyle 5 yaşında dökülmemiş ama belki genetiktir birine çekmiştir annesininde öyleymiş küçükken
Katarss uzumyerkenboguluyodum benim oplumunda sırtı omzu vs vardı hepsi döküldü bi anlı ve kaş ortası kaldı 🥹 onlar hiç dökülmedi de azalmadı da . Bu aydan sonra azalma ihtimali var mı🥹
uzumyerkenboguluyodum Katarss Bu aya kadar dökülmediyse daha dökülmez bence kızımında hafiften kaş ortası var dikkatli bakınca belli oluyor dökülse de dökülmese de çok güzeller siz de boşverin hiç takmayın 🍀🍀
Katarss uzumyerkenboguluyodum tabikide çok güzeller canımın içi o benim❤️ ama insan takıyor diğer bebeklere bakıyorum yok böyle bişe ilerde akran zorbalığına maruz kalırsa diye üzülüyorum açıkcası
S_x_w Katarss artık dökülmez..kaç ortası kaş şeklinden ötürü o zaten dökülmez..alın kısmına gelince ben de hala dökülmesini bekliyorum 3.5 yaşında 🤷🏻♀️😂😅
S_x_w Katarss uzaktan belli değil yakından bakınca evet🙈 allahtan çok koyu değil tüyler ve ilk 2-3 aylık dönemden sonra azalma olmadı evet aynı duruyor