Umutdamla20 rabiaozdmr merhaba İstanbul Ümraniye’de oturuyorum yedi yasında oglum ve üç yaşında kızım var
kaderbilge rabiaozdmr merhabalar bende Uşakta yaşıyorum 22 yaşındayım 5 ay 3 günlük bı kızım var ❤️🌼🌼
kizinaasikbiranne rabiaozdmr Merhaba İstanbul Zeytinburnu’nda yaşıyorum, 29 yaşındayım, 17 aylık bi kızçem var 😊 ismim Gökçe 😊
ftmadkmt rabiaozdmr merhaba canım Kayseri talastan katılıyorum bende adım Fatma 10 aylık bı kızım var adı Serra Hüma ❤️
Melekylmzz rabiaozdmr istanbul Büyükçekmece buralarda oturan var mı kızım 14 aylık hiç arkadaşı yok çok sıkılıyoruz o sebeple
ArvenMom rabiaozdmr selaam ukrayna da yaşıyorum 22 yaşındayım 14 aylık kızım var taliplerimi bekliyorum 😀
alazdeniz dlkuznnn bende pendik deyim 7 aylık oğluşum var 28 yaşındayım kavakpınarda oturuyorum eşimle ayrılmadan önce de ataşehir’de oturuyordum
rabiaa1605 rabiaozdmr Meraba canım bende Ankara yapracıkta oturuyorum 23 yaşındayım 1 tane oğlum var 11 ay 17 günlük 24 temmuzda 1 yaşına giricek inşallah bende minnoşu öpüyorum 🥰❤️😘
9876anne rabiaozdmr ben Mersin merkezden katılıyorum. 31 yaşında 5 çocuk annesiyim en küçük bebem 3,5 aylık şuan.