rabiaozdmr Merhaba , İstanbul Sultanbeyli’de yaşıyorum. 27 yaşındayım. 4.5 aylık bir oğluşum var, ellerinizden öper. Sizler nerelerden katılıyorsunuz güzel anneler☺️ 😍😚
yagmuryigitalp rabiaozdmr bursa ❤️📍ama burdaki anneler çok yargılıyor insanı ben tanışmak istemezdim şahsen herşeye bir yorumları var ister istemez insanı uzuyorlar ❤️😘
ozlemkay rabiaozdmr ben Aslen Şanlıurfa şuan Fransa da oturuyorum 1 buçuk yaşında oğlum var 24 yaşındayım ❤️😗
Sevdakusu_ rabiaozdmr Merhabalarrr happy mom ve happy kids in en çiçeek anneleriii . Bende İstanbul / Maltepeden Sevda 1 oğlum var + 2.gebelikten devaam 32 yaşındayım🫣 herkese selaammm🌸🌸🌸🌸
rabiaozdmr yagmuryigitalp Bursa’nın neresinden? Bekarken orda yaşıyordum annemler de orada. Amacımız iyi insanları tanımak🥰
yasmin52 yagmuryigitalp bende Bursa’da oturuyorum ❤️ anneler yargılıyor mu bilmiyorum çünkü nerdeyse kimsek yok burda 🥹 3 aylık oğluşum var benimde
yagmuryigitalp rabiaozdmr ben yıldırımdayim 😘❤️ burda iyiside var kotusude art niyetli olan kendini beli edior zaten anan nerde oturuo
Umihai onefinemom bende Ankara 30 yaşındayım benim bebeğimde 3 gün sonra 3 aylık olacak ilk bebeğim ☺️
yagmuryigitalp rabiaozdmr AA öylemi ben fzla buralri bilmiom 2sene oldu tasinali ama alışamadım Bursa’ya İstanbul göktürkte oturuyordum ben evlendim Bağcılara geldim sonra Bursa’ya geldik şimdide gitmek istiorum bursadan alışamadım
evsaminik rabiaozdmr rabiaozdmr Bursa Nilüfer ☺️ 28 yaşındayım 4 yaşında oğlum, 42 günlük kızım var 🥰❤️