berosunannesi dombilininannesi maşallah inanın kendi kızım yürümüş gibi sevindim darısı başımıza dua edin ❤️
dombilininannesi berosunannesi amin inşallah. Gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim inşallah en kısa zamanda düzelme yaşarsınız ❤️❤️
berosunannesi dombilininannesi aminn inşallah çok teşekkür ederim cevaplarınız için de hakkınızı helal edin 🙏🏻🌸
dombilininannesi berosunannesi helal olsun ne demek. Bebişlerimiz iyi olsun da her şey onlar için 🤲🏼💖
momm_ gamzetalha merhabalar bizden de emar istediler çok korkuyorum sizde de sertlik faln demişler miydi
durusemahmet momm_ merhabalar biraz geçmiş zaman ama mr temiz çıkmıştır inşallah parmak ucu basması düzeldi mi
gamzetalha momm_ parmak ğcünda yürüyor diye. Çok şükür birsey çıkmadı o zamanlar zaten o zaman daha 2 buçuk yaşındaydı şu an normal yürüyor
miracefeeee @"Anoniimss merhaba canım Baha olmuş postu açalı beneğin şuan ne durumda yürüyor mu aynı sorunlar şuan bendede var
meyo20 Aslananasi20 düzeldimi peki merak ettim. Bizde de aynı durum var. Gerçi benim bebeğim henüz 8 aylık ama ayakta durunca parmak ucunda duruyor can sıkıyor ister istemez
curlymomms Anoniimss merhaba benimde bebegim 11.5 aylik ve budurum mevcut suan siralarken parmak ucu azaldi ama ayakkabi giydirip yurutmeye calistigimda parmak ucu basiyor duzeldimi sizin durumunuz acaba duzeldiyse ne zaman?
Anoniimss curlymomms merhaba. Kızımın düzeldii evet yürümeyi öğrenip daha profesyonelleşmeye başlayınca hiçbirşey yapmadan kendiliğinden bıraktı o alışkanlığını .
furbaby gamzetalha bende 11 aylık emar diyorlar yok beyinden bisi çekmek Laz’ım diyorlar oğlum çok akıllı 🧿 gel git bay bay alkış Hersey yapıyor ama parmak ucu yürüyor diye film istediler neden