Onsekizagustos2023 Başlıkta yazdığım gibi 10.5 aylık bebeğim sünnet ettirmek istiyorum Pursaklar devletin hastanesini çok duydum bir yakınım da önerdi orda yaptıranlar varmı yada farklı yerde memnun kalan önerilerinizi bekliyorum🌸
canimanne06 Onsekizagustos2023 şuan toplu sünnet var keçiörendeydi sanırım geçen sene biz katıldık özel hastane de ücretsiz oluyor lokman hekim hastanesinde
emsl Onsekizagustos2023 onursal yaldızsal biz orda yaptırdık çok çok memnun kaldık ilgisine dua ile yaptı sünnetini bebeğimin
hlymry Onsekizagustos2023 iki gün önce Bağlum tıp merkezinde yaptırdık bugün toparlandı bile çok şükür biz çok memnun kaldık bebeğim 6 aylık
lidokain Onsekizagustos2023 Lokman hekim Metin taş eskiden orada hemsireydim iyi bir doktor kendisi. Onursal beye de arkdsm yaptırdı memnun kaldi
Onsekizagustos2023 Birde klipsli ve eski usul yöntem varmış hangisi daha iyi yaptıran tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim🙏
UmeyrBeram canimanne06 bilgilendirir misiniz başvuruyu nereden yaptnz narkoz falan aldı mı çocuk nasıl sünnet edildi acaba yaş sınırı falan var mı ben şuan başvuru için girdim form geldi ama şimdi basvursam seneye falan mı olur dönem dönem mi yapılıyor bilgonlenıdırirseniz çok sevinirim teşekkürler 😊
Elif0636 Onsekizagustos2023 bence geçen sene sincanda sevgi klinik dr turan tek e yaptirdim klipsli yontem memnun kaldık 1500 tl ye yaptırmıştık bu sene ki fiyatı nedir bilmiyorum