Winxclub52 Hanımlar az önce deprem oldu 4.3 büyüklüğünde siddetlemerel devam edecekmiş var mı hisseden tam 3 defa oldu uyurken çok korktuk kızım sallandı yerde yatıyordu🥺
Deletedmom_216 Winxclub52 ay nolur dikkat edin bence bi canta bile hazirlayin hazirda dursun😔 ödüm kopuyo her an olcak diye. Bende sakaryadayim deprem bolgesi maalesef dikkat etmeye çalışıyorum hep her an olcak mis gibi tetikte bekliyorum resmen ya😔 Allahim korusun 🤲🏻
Zumra_1234 Winxclub52 bende afyonluyum canım çok hissettim nasıl sallandık öyle 4,5 şiddetindeymiş ama daha fazlaymış gibi üç sefer olmuş ama ben iki sefer hissettim ikisindede çok sallandık . Allah korusun
Winxclub52 Deletedmom_216 hepimizi korusun inşallah hazırlık yaptım ağırlık bebeğime verdim kendime hicbirsey almadım
Winxclub52 Zumra_1234 evet çok sallandı bizde boyel sallandik Rabbim korusuun hepimizi çocuklarımızı 🤲🏼🥺
bal203 Winxclub52 8 aylik kizim yerde yatiyoedu nasil kucakladim kaldirdim bilmiuorjm ömrümden omur gitti ustune bisey duseck diye herkes sokaklarda suan
Deletedmom_216 Winxclub52 kendine de bi iki bisi koy canim ne bilim ic camssiri koy ped felan koy. İc canasiri onemli sagligin icin bile cok onemli
Zumra_1234 Winxclub52 amin canım çok korkuyorum ya artçılar olursa diye en ufak bi sese deprem oluyor sanıyorum
[silindi] Winxclub52 cok gecmis olsun bende kutahyadayim ama bizim taraf hissetmedi sanirim rabbim beterinden korusun insallah.
Winxclub52 ikiaslanannesi evet hazırladım kapının önünde duruyor 3 tane çanta oldu yiyecek ve bol su aldım