mayismom Bebeğime aşkım falan diyince ters ters bakıyor
Yukarıda söyledim tekrar söylüyorum. Kusura bakmayın siz bu kedinin sahibi değilsiniz, kedi sizin sahibiniz. Hayatınızı çocuğunuza göre yaşamanız gerekiyoe kedinizin keyfine göre değil. Kimse size kötülüğüne bir şey söylemedi. Siz kedinizin küstüğünü, kinlendiğini söylediniz. Beşiği bebeğimi yatıramıyorum o rahat rahat yatıyor dediniz. Bir hayvana bu kadar tolerans gösterilmesi ne kadar mantıklı. Hayvanla bebek çok güzel olur yukarıda da dedim alerjen riskleri bile daha düşük oluyor çok güzel bir şey. Siz evcil hayvan ve bebek arasındaki sınırı çizmeyi geç hangisinin hangisi olduğunu bile karıştırıyorsunuz. Bebeğinize davranmanız gereken şekilde kedinize davranıyorsunuz resmen. Farkında değilsiniz ama siz kedinizi hayvan yerine koymıyorsunuz sanki insan gibi davranıyorsunuz. Sizin bebeğinizin iyiliğini, kedinizin saldırmaması zarar vermemesi için sahiplendir diyenlere de ters yapıyorsunuz.
Kediler kinci hayvanlar bir anları bir anlarını tutmaz. Umarım kötü birşeyler karşlılaşmadan alıştırabilirsiniz.