Ebruuu641 melek5996 saçmalamayın artık ya hepiniz kafayı yemişsiniz verin birine gitsin ne kim ölüme terk edin diyor
Hulya0129 mayismom benim minik kızım da ilk çocuğumda yanımıza gelmiyordu özellikle benim yanıma eşimin yanında yada ayak ucunda uyurdu bana tripliydi sonra sonra besige girdi bebeğimin ayak ucunda uyudu hep ikinci bebeğim ağlayınca kaçıyor 😅 çok şükür çabuk atlattik yanına yaklaşınca çok tepki vermeyin gözlemleyin özellikle siz sevgi gösterin. İki bebeğime de pek pas vermez büyük oğlum odaya gitse gozleriyle onu izler takip eder bize saldırır ama çocuklara saldirmaz bana da çok sahiplendir diyen oldu ama kimseyi dinlemedim
tombalak secoo sizde haklısınız konuşmanın başında sanırım herkes çok alevlendi herkes birbirini yanlış anlayıp saldırılarda bulundu aslında kimse kimsenin itham ettiği gibi değil böyle sakince konuşabiliyor olsaydık belki konu bu kadar uzamayacaktı bile. İşte hayatımızın her evresinde aslında aynı sakinliğimizi koruyabilsek anlayışlı olmaya çalışsak her şey belki de daha kolay olacak yine de hakkınızı helal edin 🌸
secoo tombalak yaaaaa ablam böyle gelsene yaaa bak mis gibi olduk anlaştık 🤭 helal olsun sizde edin lütfen amacım kırmak değildi. Ben sürekli birilerinden ee bebek oldu kedileri atın verin cümlesi duyuyorum. Biraz genel konuşmak istemiştim. Başlığı açan ablamız içinde bebiş ve kedi için hayırlısı olsun onların vermesi gereken bir karar 🌸
tombalak Saat 3 olmuş ben hala uyuyamadım sizin yüzünüzden bu nasıl bir konudur hanımlar ya ilk kez sonuna kadar takip ettiğim bir konu oldu 😁 bebem uyanacak birazdan ben hala uyuyamadım durmuş burada kedi köpeğin derdine düşmüşüm sabah olunca uyumadığım her dakika için çok pişman olacağım 😁😁
tombalak secoo helal olsun 😌 kimsenin kötü niyeti yok herkes kendince doğru bulduğu şeyi savundu aslında niyetler hep aynı inşallah iki taraf içinde hayırlı olan neyse o olur 🤲🏾🌸 tartışmalar hep olur önemli olan sonunu tatlıya bağlayabilecek kadar medeni olmak ❤️
secoo DevosMom evladınızında köpüşünüzde ömrü uzun olsun. Çok sert bir giriş yaptığınız için o şekil yazdım. Hepsi en iyilerini hak ediyolar 🌺
DevosMom secoo canım ben seni anladım. Senin kedilerinin de ömrü uzun olsun bebişinle mükemmel yaşasınlar. Dedim ya hayvan bakmak mükemmel bir şey bir cana hayat oluyorsun cidden. Ama bazı durumlar hastalıklı. Senin kedilerinde büyük ihtimalle böyle bir durum yok veya bebişin varken kedilerini bebişinden daha önemli ve üstün tutmadın. Ama post sahibi bambaşka. Ben çocuğum sıkış tepiş kedim çok rahat küser diye bir şey demiyoruza sinirlendim de kızdım. Aşırı saçma geldi bana bu kadar bağlılık
DevosMom tombalak gelirler birazdan köpeği siz baskılamışsınız nasıl hayvan besliyorsunuz diyenler djsjsj. Hayvan beslemek evet güzel bir şey fakat hayvanı ilah yerine koyup taparcasına sevmek herşeyden önce tutmak bence hastalık. Böyle insanlar hayvan beslemesin hatta cidden çocuk sahibi de olmasınlar. Gönderiyi dün gördüm bilerek yazmadım ama en son dayanamadım yani. Sinir oldum çünkü bir de yazmış kedim sere serpe rahat rahat yatıyır çocuğum sıkış tepiş. Ee sen ne halta yarıyorsun o zaman pardon da. Çocuğundan çok kedisini düşünüyor şaka gibiler gerçekten… Ne bu kadar bağlanmak ne de eziyet edercesine davranmak yanlış sizinki çocuk daha bilmiyor oynuyor kendince. Ama bunlar koca koca insanlar yani ne diyeyim 😂
tombalak DevosMom hayvanı ilah yerine koyup taparcasına sevmek herşeyden önce tutmak bence hastalık Kesinlikle katılıyorum o yüzden diyorum ya bu hayvanseverlikten farklı bir boyut diye her şeyin fazlası zarar. Umarım onlarda en doğru kararı verirler evlatları için
Ecem__ mayismom ikisi arasinda kaldiginiza inanamiyorum..kedi daha önemli tabikii cocuk neki bidaha dogurursun
ipekveraa mayismom kedinizi çok seviyorsunuz ayrılmak çok zor. Anlattıklarınıza bakılırsa kötü şeyler olacak. Kediyi sahiplendirmek istemeyip çocuktan olacaksınız. Çok denk geldim evin kedisi, köpeği bebeğe kinlenip parçaladığına. Bu bir aile için de bebek için de dehşet verici. Yapmaz demeyin anlayamazsınız veteriner bile yalnız bırakma diye uyarıda bulunmuş. Zor olacak ama ileride pişman olmamanız adına sahiplendirin.
dertanasiyimyaben Aybars_seyma Sende insansın yeryüzünde senin bir hayvandan farkında ne acaba. Ya kendinizi ne kadar üstün görüyorsunuz insan olarak anlamıyorum.
tombalak dertanasiyimyaben yaradılışımız bile öyle hanımefendi Allah insanı hayvandan üstün kılmıştır çoğu hayvanı da insana hizmet etmek için yaratmıştır. İnsanı hayvandan ayıran şey de iradedir. İnsanın iradesi vardır düşünerek hareket eder hayvanın böyle bir özelliği yoktur o yüzden insanlar hayvanlardan üstündür Allah insanı yeryüzünün Halife’si kılmıştır
Minisse Diğdem Şentürk diye bir influencer var, kedisi gözünü tırmalamış açın bakın kadının gözü mosmor az daha görme kaybı yaşayacakmış. Ben olsam risk almazdım, hayvan sonuçta ne yapacağı belli olmaz kaldı ki kediler çok kıskanç hayvanlar.