mayismom ya ben kedileri gerçekten çok seviyorum, oğlumda seviyor. 1 yaşına girecek( tedi gel tedi tedi) diye sesleniyor. Ama bilmiyorum bebeğimden sonra korumacı tavrımdan dolayı sanırım oğlum 5-6 yaşına girene kadar eve kedi vs alamam. Allah korusun tırmalar gözüne falan gelir bir şey olur ben endişe ederim. Kedinizi çok seviyorsunuzdur tahmin edebiliyorum. 23 sene kedili evde büyümüştüm. Ve eve ısrarlarım neticesinde 3 yaşında kediyi ben getirmişim. Kedilere çok aşıktım ama oğlum kanım canım ciğerim yaniii. O yüzden eğer sahiplendirme imkanınız varsa konuyu değerlendirebilirsiniz. Sonuçta evet saldırgan bir kedi veya köpek olmayabilir beslenilen hayvan ama duyguları olan canlılar sonuçta. Endişelendirmek de istemem kedi besleyip mutlu olan da çok vardır ancak evlerinde köpek besleyen yabancı birilerinin yanlış hatırlamıyorsam 1-2 olan bebeklerine saldırması sonucu kötü sonla biten bir haberle karşılaşmıştım ve çok üzülmüştüm. Kediler köpeklere göre daha uysal görünebilir ama 23 sene kediyle yatıp kalkmış kediler için ölüp biten biri olarak söylüyorum kavga ya da saldırma anında patileriyle çok derin yaralar ve enfeksiyona yol açacak darbeler söz konusu olabiliyor. Bir kere dalkavuğa eden kedilerimi ayırmak isterken kolum yırtılmıştı dikiş atılmıştı. Üstelik düşman gibi bakıp kıskandıgını söylüyorsunuz. Umarım sahiplendirmezseniz birbirlerine alışırlar ve bir şey olmaz. Dikkatli olun lütfen. Endişelendirdiysem kusura bakmayın lütfen. Bebeğinizi de düşündüğüm için paylaşmak istedim