Zeliff Laviestnul genel olarak sadece fazla duygusaldım kötü değildi kızımın kolikliğini saymazsak😅 ama aklıma geldikçe beni gülümseten bir şey var eşim ikinci gün ananas getirmiş ne alaka diye düşündüm hani her zaman tükettiğimiz bi şey değil canımız çekerse arada sırada. Üstüne çok durmadım sonra eşimin telefonunu alıp arama motorundan bir şey bakacaktım alt alta önceki aramalar çıkıyor ya ben yazacağımı yazmadan onlar çıktı direk. Süt yapan yiyecekler aranmış bi tıkladım ananas😂🩷
Laviestnul Zeliff güzel düşünce ama yaa maşallahh bizimki de durmadan magnolya ile supangle getiriyordu 😁😁
Laviestnul tamamdedimyaa ayy bu babalar aynı galiba annemle önden önden gittiler bebişi de alıp ben de dikişli dikişli zorla yürümeye çalışıyordum tabi koca hastane bul bulabilirsen 😁 Allahtan kardeşim yanımdaydı 🥲 bide tam çıkış kapısına 10 adım kalmış bana tekerlekli sandalye bulmuş 🥲 gülsem mi ağlasam mı 😁
tamamdedimyaa Laviestnul hahaha hepsi aynılar. Seninki yine seni düşünmüş. 😂 benim koca beni unuttu 😂
SweetMom__ Laviestnul eşimden Allah razı olsun o psikolojiye hiç girmedim sadece yanlız kaldm için ağlamıştım bide oğlumun ilk ateşinde hıçkıra hıçkıra ağladım eşimi arayıp hemen hastaneye götürmüştük bebeğimiz ilk aşısından ateş-i çıktı benim en zor gecemdi ya onun dışında herşey güzeldi
Laviestnul jap maşallah size Allah daim etsin siz söyleyince aklıma geldi benim de doğumda kaburgama basmıştı ebe kırık olabilir demişlerdi o iğrenç ağrımı geçirene kadar uğraşmıştı 🥲 aynı anlattığınız gibi, ne şanslıymışız ❤️
Laviestnul Havuclukek11 şimdi sağlıklısınız ve yan yanasınız ona şükredelim kötü anıları o anda bırakalım unutmaya çalışalım şimdiyi ve güzel şeyleri düşünelim 🥰
3kedili2bebekli Laviestnul bebeklerim yoğun bakimdaydi erken doğum yaptım ama herkesin bana prensesmisim gibi davranması üstüme titremesi moral vermeye çalışmasını unutamıyorum çok güzeldi çok güzel atlattim süreci ve tabi yoğun bakım hemşireleri sağolsun çok iyi kalplilerdi
Kereminannesiii Laviestnul ilk lohusalığımda oğluma kavuşmak ikincisinde kızıma kavuşmak 😅 hatırladığım iyi şeyler yalnız bunlar
Bsmdg Eşim her an bana destekti. Hem benimle hem de bebeğimizle çok ilgilendi Allah razı olsun. Unutamadığım şey ise “keşke benimde göğsümden süt gelseydi de yorgunluğunu paylaşsaydık” demesi olmuştu. Hala gözlerimden yaş geliyor hatırladıkça
hazal3421 Laviestnul tektim kimsem yoktu yemek pişirecek vaktim ve gücüm olmuyordu hep aç geçirdim birgün kapım çaldı alt komśu elinde bir tabak dolusu sarma ve yayla çorbası mutluluktan uçtum hepsini bir anda bitirdim ve oturup ağladım yerkende dua ediyordum Allahım bitmesin diye o anı asla unutamıyorum ve o komşuya inşallah rabbim cennete gitmeyi nasip eder bu sevabın sınırsız olduğunu düşünüyorum
Newmom74 hazal3421 lohusaligim bitti ama okuyunca gözlerim doldu, ne durumda olabileceginizi hayal edince. Allah razı olsun komsunuzdan
ennurr Laviestnul Eşim her zaman yanımdaydı sezeryan oldum hastanede ve eve geldiğimizde izni boyunca benimle çok güzel ilgilendi bu kadarını beklemiyordum açıkcası çok şaşırttı beni
Prensesin_Annesi_ Laviestnul Lohusalıkta güzel günüm yok hepsi kötüydü sadece kızımı emzirirken kızımla bas basa kalmamız baska güzel anım yok malesef 🤦🏼♀️
caydan_kuleler_ Laviestnul Bebeğimin sesi başkada iyi birşey olmadı hoş ona bile doyasıya sevinemedim 😢
Gldekpnci Laviestnul bebeğim 1 hafta sonra sarılık nedeniyle hastaneye acil yatışı ve benim o psikoloji ile fazla duygusal yaklaşıp hastanede perişan şekilde hüngür hüngür ağlarken eşimin bana sarılıp elimden tutarak ayağa kaldırması asla unutmuyorum