aselim0142 Bnde alıyorum ama geçen sene trenç aldım hiç güzel değildi maalesef iyi de kötü de çıkabiliyo bilginiz olsun tuniklerde sıkıntı olmadı ama trene göründüğü gibi değildi kâğıt gibi buruş buruştu
baloglum_e aselim0142 gerçekten mi ya trenç beğendim bende resimini atayım bi bakar mısınız aynısı mı
aselim0142 Trenç kötü çıkınca bi daha dış giyim almadım tunik ve ikili takım alıyorum genellikle onlarda sorun olmuyo
aselim0142 baloglum_e Tmdr ama dediğim gibi bn yeni almadan geçen sene aldım beğenmedim iade vs uğraşmadım kardeşim kullandı
baloglum_e aselim0142 Anladım duruşu falan çok güzel bunun yorumları da çok iyi hiç kötü yorum yok insan ona da tereddüt ediyor
buglemss baloglum_e şiddetle tavsiye ederim canım aylardır ordan bir şey alırım hiç beğenmediğim olmadı olsa bile ücretsiz gönderirim sağlıyorsun ayrıca pijama yakınları mük ve çok uygun ona da bir bakın derim
1ipek1ceren baloglum_e Ben sürekli burdan alışveriş yapıyorum çok da memnunum gözü kapalı tavsiye ederim ☺
baloglum_e 1ipek1ceren trençkot aldınız mı hiç ya bi arkadaş beğenmemiş de benim sepetimde trençkot da var
1ipek1ceren baloglum_e Evet aldım hatta sizin bu attığınız modelin aynısından 😄 Benim aldığım taş rengiydi. Ve çok güzel çıktı çok beğendim kumaşı duruşu çok iyi
1ipek1ceren baloglum_e bi arkadaş beğenmemiş de O modelden modele değişiyor. Ben de mesela farklı bir modelin siyahını almıştım hoşuma gitmedi iade ettim. Ama sizin bu attığınız model çok güzel ben severek giyiyorum