baloglum_e Bu siteden alışveriş yapan var mı tesettür için bişeyler beğendim de trençkot falan güvenilir mi ürünleri güzel mi deneyimleyen var mı?
Merid-1798 baloglum_e ben alışveriş yapıyorum ara ara. Ürünler güzel gösterildiği gibi geldi bir sorun yaşamadım. Fiyatları da dışarı göre daha uygun geldi bana. Üründen ürüne fiyattan fiyata kalitesi de değişkenlik gösterir. ☺️
Aslininannesi baloglum_e benim bütün dolabım ordan nerdeyse. Mankenin giydiği bedene göre kendi bedeninizi kıyaslayıp, kumaş bilgisine de bakarak alırsanız hiç pişman olmazsınız
ElisaMom_ baloglum_e bende bu siteden alışveriş yapıyorum hatta uygulamasını bile indirdim,ürünleri çok güzel ve bana göre kaliteli,güvenilir bı site👍🏻
baloglum_e Merid-1798 ya evet çok uygun yani trenç beğendim 500 tl başka yerde asla bu fiyata yok insan tereddüt ediyor o yüzden sormak istedim
Aslininannesi Aslininannesi Sadece kargo ücreti biraz fazla, ne kadarlık ürün alırsak alalım kargo ücretsiz olmuyor ama beden dolayısıyla iade yapmıştım, biz gönderirken kargo ücretini onlar ödüyor ve kaça aldıysanız o tutar iade ediliyor
feyzsali Daha yeni elbise ve şal aldım ara ara alışveriş yaparım ben memnunum hatta ilk aldığım elbise büyük geldi iade yaptım başka aldım bir sorun yaşamadım