G_ADAN Kızlar bebeklerinizi babaları yıkıyor mu? Benim eşim her banyoya girdiğinde kızımı alır öyle girer yani yorgun olmadığında 😊 Kucağında yıkar hatta benden daha iyi yıkar ilk zamankarda korkuyordu çok küçük diye alıştı şimdi. Bizim ki fındık da babasıyla banyoya gireceğini anlıyo gibii üstünü çıkarrır çıkarmaz basıyo sevinç çığlığını. Sizde durumlar ne ? 😊🌸❤
YagmurunAnnesi G_ADAN Bir iki defa ben kuvette yikarken su dokturdum ama işi vardiyali oldugu zaman her zaman musait olamayabiliyor O yuzden tek basima yikiyorum kuvetinde. 4 aylik olduk cok sukur 🙏
MilaMerve G_ADAN benimki dogdugundan beri yikiyo valla elimi surmuyorum kuruluyo giydiriyo 😊4.5 ayligiz suan
G_ADAN [bilinmeyen] Bizim ki o zamanlar yıkayamıyordu çok küçük kucağımdan düşüp kayarsa diyodu😊 3 aylığız yeni yeni alıştı son 1 aydır. Ben artık hasret kaldım nerdeyse kızımı yıkamaya😊😊
G_ADAN [bilinmeyen] havluyu katlıyorum kalın bi şekilde eşim dizlerine seriyor bebiş kaymasın diye. Oraya yatırıyor yıkıyor😊 küvet aldık ama 1 kere yıkadık çok zorlandık doğduğundan beri böyle yıkıyoruz😊
YagmurunAnnesi Deletedmom444 Yok canim oturamiyor once yatiruyorum fileye oyle lifliyorum. Sonra koluma yatiriyorum sirtini lifleyip sacini sampuanliyorum. Basta zorlandim ama sonra alistim. Yanimda annem kayinvalidem falan yok alistim o yuzden😊
G_ADAN Mmmete kıskanuyo musunuz benim gibi😂 Bide dışardan gelen ayy kız tabi babacı olır en çok babayı sever en çok babasını ister tepkileri😣😂
G_ADAN MilaMerve bizimkinde kurulma giydirme yok😂 çocuğu 5 saatte anca giydiriyor bide banyodan çıkınca giydirse çocuğum donar dökülür herhalde😊
G_ADAN [bilinmeyen] ben genelde hep bu saatte yıkıyorum çıkınca hemen uykuya dalıyo çok rahay uyuyo 😊
Mmmete G_ADAN biraz da olsa kıskançlık oluyor babasına olan mimikleri çok farklı mesela insan içinden geçirmiyor değil neden bana yapmıyor diye 😂😂
G_ADAN [bilinmeyen] evet öyleleri de var utanıyorlar amcam da öyleydi. Onlar da öyle sağlık olsun diyelim ilerde alışır belki😂
Kkaplan G_ADAN bizde göbeği düştüğünden beri babasıyla her akşam yıkıyoruz oğlumuzu ben ovalarken babamızda su dökerken illa oda elini sokup araya ovamaya çalışıyo özeniyo diyo bişey demiyorum hevesi kırılmasın diye ama heryer su oluyo 😁😁😁
G_ADAN Kkaplan sizde kucağınızda yıkamayı deneyebilirsiniz. Küvette yıkamak çok sıkıntı su taşı yerler hep su falan😂