Ikrazumra19 Sarenur_Kara bence sabah aksam verin az az meseala 5 damla sabah 5 damala aksam daha rahat eder
NurrC Sarenur_Kara ikindi gibi daha iyi oluyor sabah akşam gaz damlası veriyorum. Ikrazumra19 ayrıca bıogaia 1 kez 5 damladır iki kere 5 damla çok gelir
Mehsu18 Sarenur_Kara Bana doktorum günde 5 damla dedi sorduğumda akşam vakitleri daha iyi olur ama biz sab sımplex de kullanıyoruz
Ikrazumra19 NurrC biogia da gaz damlasi zaten ama ayni zamanda probiyotikli bende 5 damla diye ornek vermistim zaten
Bebegimcanim Günde 1 kez 5 damla yazıyor ilacın üzernde doktorunuz tavsiye etmedikçe doz arttırımı yapmayın bence 🙄 ben sabah veriyorum. Bağırsakların çalışma vakti saat 7 civarı diye bir yazı okumuştum. Biyolojik saatLeri araştırırken
Gizemabc Sarenur_Kara benim gorumcem cocuk doktoru. Aksamustu 4 gibi damlayi verirsen aksam rahat eder, rahat yatar dedi
Srnygtkarabnr Sarenur_Kara biogaia gaz ilacı degil bagırsak düzenleyicidir hergün hangi öğünde verecekseniz aynı saatte olmasına dikkat edin yeterli sabah aksam vermenize gerek yok 5 damla günde bi hergün aynı saat ben bu sekilde kullandım hep 3 ayın sonunda gaz problemimiz bitti tamamen cok sükür