guneylianne Merhaba hanımlar Oğlumu bugun kusma ishal şikayetiyle doktora götürdüm. Sonuç rota virüsü pozitif. Aşımız yok, kaç günde iyileşir? Bu süreci geçiren annelerden yorum bekliyorum
Afraayse guneylianne merhaba benim kizmda da dün rota çıktı acaba hastaneye yattiniz mi evde mi iyilesti durumunuz nasil?
Birdunyabircennetannesi guneylianne Geçmiş olsun 2 kez atlattık 10 15 gün sürüyor Bu süreçte kilo kaybı oluyor maalesef 🤦
gcg9098 guneylianne 8 gündür ishal doktor tahlil yapmadan gönderdi ama biliyorum rota olduğunu serumda gerekli gormedigi için takmadı dün çok iyiydi hiç biseyi yoktu bu sabah yine tekrar etti illet bişey ya ikimizi birden yoruyor bu hastalık yavrum küçücük kaldı
Sule_pyrz23 guneylianne Oğlumun da aşısı yoktu. 10 15 gün kadar ishali geçmedi. 2 gün hastanede yattık. Ramazandi o zamanlar evde baktım ilaçlarını verdim bol su icirdim. 2 haftayı buldu ama çok da zayıfladı yavrum. Size de geçmiş olsun. Kaç aylık bebeğin
guneylianne 54ayfer yatış yapılmadı ama serum takıldı. Bitince eve gönderdi doktorumuz. Kötü olursanız yarın yine gelin yatış vereyim dedi.
guneylianne Bugun 5. Günümüz. Kusma bitti ishal devam ediyor. Tüm gğn uyuyor ve birşey yemiyor. Su içiyor sadece :( Hastaneye yatışımız olmadı ama 2 kez serum aldıp eve geldik 2. Ve 4. Günde.
Afraayse guneylianne 4gun oldu bizde evdeyiz 2 kez serum yaptılar 1.ve 3. Günde.serumlardan sonra anlaşıldı rota olduğu.asi olmuştuk belki o yüzden daha hafif atlatıyor olabiliriz.suan ishal ve kusma azaldı baya ama iştah yok hiç sadece emiyor o da zaten 21 aylık ne kadar yeterse.800 gram vermiş bile 3 gunde.
guneylianne gcg9098 bol sıvı almasını sağlayın. Su içirin bol bol. Oğlum da zayıfladı ama 7 günde atlattık
Birdunyabircennetannesi 12ayaegulll Bol bol sıvı Az az sık sık sıvı Ve beslemeniz lazım reddedecektir beslenmeyi Sevdiği şeyleri verin 2 günde bir hastaneye kan gazına baktırmaya gidin