Poly-ana Prezervatifin ilişki sonunda takılması, boyut olarak penise büyük gelmesi sızıntı yapması, hatalı ürün olması vs günü sebeplerden olabiliyor
Dery61 Yırtılma olabilir o an, ya da defolu çıkmıştır ürün. Yani bir şekilde sızıntı oluyor demekki. Bizde o yöntemle korunuyoruz yaklaşık 2 yıldır hamilelik olmadı
annekko Tosbikkkk eşi ilişkinin başında takmıyor son anda takınca fayda sağlamıyor. Hop hoşgeldin sürprizli bebek.
meraferaa Tosbikkkk canım prezervatifi sonradan takıyorlar baştan değil o sıvıda sperm olduğundan dolayı hamilelik olasılığı oluyor o yüzden onunla oldu kaza oldu diyorlar daha ilişkiye başlamadan önce takılması gerekiyor
lolitam Tosbikkkk ben kaldım okey ve durex kullanıyorduk ilk evladından sonra 3 sene korundum bıraktım hamile kaldım 2 den sonra kızım 9 aylıkken 3 bebeğime hamile kaldım çok ağladım hiç ihtimal vermiyordum olmuştu şimdi onu artık kullanmayı bıraktım o benim için 3 yöntem sprial taktirde 3 aylık igne vurdurdum halimi psikolojimi siz düşünün herkes aynı şeyi yaşayacak değil uzun süre kullandık biz rahat davrandık kontrol etmedik belki yırtıldı yada delikti bilemeyiz iş işten geçti şimdi oğlum 1 yaşına girmesine 1 ay var
aymtii Tosbikkkk bi ara gerizekalı ergen tipler marketlere gidip prezervatif kutularını açıp iğneyle deliyorlardı. Videoları falan çıkmıştı. Hala var mı acaba yapan.
1civcivannesi Tosbikkkk biz de prezervatifle korunuyorduk bebeğim 1 yaşında bu ay 10 gün gecikince korktum imkanisiz hamile kalmam ama ne olur olmaz diye kan verdim negatif çıktı 2 gün sonra da hastalandım hemen doktora gittim kadin dogum hapı verdi özel emziren anneler için ama bence spiral taktir ilk ay biraz sorun yaşarsın vucudun alışınca normale döner dedi
milletsanakanalizemiolacak Tosbikkkk Benim arkadaşımda öyle hamile kaldı ama kalma sebebi geç takmalarıymış iş biteceği zamana yakın takmışlar ve erkekte oluşan suda da sperm var ve o sperm hamile kalmaya yetiyormuş dedigine göre eğer baştan takılsa sorun olacağını sanmıyorum biz 3 4 sene sağlık ocağından verilenle korunduk sonra geri çekilmeyle korunduk tabi o korunma yöntemi değil eşim çocuk istiyordu ben erken diyordum o yüzden öyle devam ettik toplamda 3 yılda öyle korunmuş olduk sonra 2 sene 2. Çocuk için uğraştık. Bu işler nasip bence geri çekilmeyle yıllarca korunanda var ama o yöntemle kalanda var ne yaparsak yapalım eğer Rabbim verecek oldu mu veriyor ben artık bunu söylüyorum en sağlamı bağlatmakmış ama ona da günah diyorlar bende şuan nasıl koruncaz diye kara kara düsünüyorum