Dilaylaa Prezervatif ile hamile kalmak neredeyse imkansız büyük ihtimalle ucuz bir şey kullanıyorlar uzun yıllar korunduk yani prezervatif ile .
Tosbikkkk Dilaylaa okey marka ve bimden almış Bimden aldığı için mi acaba off bende yeni okeyi bimden aldim Şimdi korkmaya başladım =(
Tosbikkkk Prezervatif olmasına rağmen nasıl hamile kalınıyor bilgisi olan yazsın kızçeler Şimdiden teşekkür ederim
jap Tosbikkkk hiç bir yöntem%100 engellemez zaten. Prezervatiflerin koruma oranı%88 Hapların%99 Tüp bağlatma%100e yakındır
annekko Tosbikkkk eşi ilişkinin başında takmıyor son anda takınca fayda sağlamıyor. Hop hoşgeldin sürprizli bebek.
aylizinannesiiii Tosbikkkk yasemin ne gibi yan etki yaptı banada doktor yazdı ama daha almadım merak ettim
Tosbikkkk aylizinannesiiii öncelikle kilo yaptı daha sonra agrasif olmaya başladım haptan sonra pskikojiyi ve hormonları etkiliyor ve kıllanma yapıyor Bazı insanlarda bu hap bacak damarlarinda sıkıntı olmasına sebep vermiş Bende temelli bıraktım hapı
snur123 aylizinannesiiii ben de yasmin kullandım 5 ay daha da asla içmem herkes içme dedi bende hamile Kalırım korkusuyla yeni evliyken kullandım ama insanı çok şişiriyor bir kere ve bırakırken tam 15 gün hamile gibi sabah akşam hiç geçmeyen bir mide bulantiis hiç geçmiyor çok kötü olmusdum daha da içmem dedim yani başka yollara basvurun
Dilaylaa Tosbikkkk benim arkadaşımda BİM’den aldığım prezervatif ile hamile kaldım dedi markasını sormadım ama aslında okey iyi bir marka BİM’le alakalı mı artık bilemiyorum ben neredeyse on yıl okey ve durex kullandım kendi sitelerinden aldım hep dışarıdan almadık . Birde takarken kontrol edebilir eşiniz
aycanilgun Tosbikkkk bnde de hormon bozukluğu vardı, 6 ay kadar Yasmin doğum kontrol hapı kullandırttı doktorum. Bende kıllanma, kilo alımı, sinir vs hiçbiri olmadı demekki bünyeden bünyeye değişiyor. @aylizinannesiiii
feyzas Tosbikkkk kadın doğumda hemşire arkadaşım evliliğinin ilk senesi condomla hamile kaldı nasıl oldu kendi de bilmiyor ama nadir de olsa gerçek bu
Nikita Tosbikkkk eşiniz kondom takmakta gecikmesin, işiniz bitince sızıntı var mı kontrol etsin. Olmuyor genelde ama olursa da bir ertesi gün hapı alırsınız, adetinizi korkuyla beklemezsiniz.
isufumveben Tosbikkkk doğumdan önce de sonra da 1 sene prezervatif kullandık bir sıkıntı olmadı kalan nasıl kalıyor anlamadim markaya bağlı mı ya. Biz nerdeyse her marka kullandık diye hatırlıyorum
ilaymeva52 Bizim komşunun kızı da prezervatif ile hamile kaldı ikizleri oldu 🙈 toplam 4 erkek çocuğu onlarla birlikte 🙈