urazkomm Minnakordek Şaşırılan durum şu kii 17 bin alan bı aile bu çocuğunu nereye nasıl versin?? Yabancı uyruklu insanları besleyeceklerine kendi milletlerini beslesinler dimi ama ??? Gözüme çok geliyor imkanım olmadığı için değil Elhamdülillah 2 evladımı aynı anda verebilirim fakat olmayan aile napsın evet anaokulu.mecburi değil ama evde sıkılan yalnızlık çeken gurbette olan aileler çocukları için ne yapsın?
Minnakordek urazkomm bu okulun boyunu aşan sorular oy verme zamanı herkes aslında böyle düşünse sorunu couzcez de. Dediğim gibi biz gidememistik annemlerin durumu yetmemisti hala da merak ederim anasınıfı nasıl bir yer diye içimde kaldı yani
Mariamercedes urazkomm öyleymiş Ben yaşadığım semtte istemiyorum Babamın eski oturduğumuz yerde ikameti Kim bilir benden ne kadar isticekler
urazkomm Mariamercedes imkanı olmayana üzülürüm herşey para para para…. Devlete sırtımızı yaslaması gereken kendi milleetiyken yabancı uyruklular besleniyo
urazkomm OncedenGurme ben bugün şahsen gittim görüştüm 2 dönem için 6300 istediler kayıttan sonra da aidat kırtasiye ıvır zıvır hariç
OncedenGurme urazkomm her il kendisi belirliyor aylık ücreti. İstanbul aylık 1450 tl mesela yemekli. Kırtasiye ekstra alınır, dönem arası ihtiyaç olursa öğretmen tekrar yapıştırıcı vs ister
urazkomm Kuzeynepp Allah herşeyin hayırlısını versin bu devirde beslenmekte zor çocuk okutmakta yaşamakta….
urazkomm Mediel asgarî ücretin 17 bin olduğu bı ulkede de 6 ,7 bin aidat istemezsin ya bilemiyor , devletin de bizlerin de haklı sebepleri var..
Mariamercedes urazkomm maalesef çocuklarımız okusun istenmiyor zaten Ekstra çabaları tamamen bu yüzden
OptimusPrime urazkomm Evet devwt istiyor. 6000₺ bizde verdik. İlkokul bünyesi anasınıfı. Kayıt esnasında peşin 2500₺ geri kalanı ay ay 500₺ olarak.
ahs648_ urazkomm benim iki yeğenimde devlete gitti ana okuluna ve kayıt ücreti olarak değilde bağış adı altında aldılar ama oda 500 le 1000 TL arasıydı
OptimusPrime urazkomm Yani işte. Aidat,temizlik, okul ihtiyaçları, sanırım ekstra anasınıfı görevlisi ücretleri dahil ediyorlar. Hep vardı bu ücretler o yüzden şaşırmıyorum ben. ☺️