susunbebekuyuyo urazkomm onu özel olarak tutuyorlarmış çocukları tuvalet üst değiştirme vb ihtiyaçlarında yardımcı olması için o yüzden belediye karşılamıyormuş
Aylizzmm urazkomm gecen senen150 tl aidat verdik devlet anaokulunda ama başlamadan kırtasiye malzemesine aldık okadar
susunbebekuyuyo urazkomm bence aylık değil tek sefer için bu ücreti söylemişlerdir zannetmiyorum her ay bu ücret alınsın
Lazerlimunafik urazkomm şaşırdım bende şimdi acaba masrafları falan mı söyledi, aylık mı demişler? Devlet için 7000 tl!!
urazkomm susunbebekuyuyo evet tek sefer aylık değil ama yinede devletin sunduğu imkana + para eklenmesi garip
annediyebiri Lazerlimunafik hem normal a4 hemde renkli a4 kağıdına kadar aldık hemde aylık ücret ödedik devlet anaokulunda 600 tlydi geçen sene sınıf belirlemişler en yüksek 600 diye bu sene kaç bilmiyorum
sevoc annediyebiri senrlik 5400 yapıyor sizin dr valla afedersiniz dr hadi kırtasiye malzemesi 2 bin 3 bin tamma alalaım ama bu nedir kimisi aloyor para kimisi almıyot sacm sapan
Lazerlimunafik annediyebiri Birde bunun alınacaklar listesi var 🙄 benim arkadaşım oğlunu yazdırdı liste vermişler ve marka olarak Faber castell alınması gerektiğini söylemişler sadece kalemi boyası vs 9 bine yakın alışveriş yaptı