jdjdjf Kızım 5 günlük . Şimdi altını aldım kan vardı çok korktum sabah doktora götüreceğim ama geceyi zor yapıyorum resim eklemeye de bilmiyorum nasıl ekleyeyim atayım diye . Bilen var mı bu durumu yaşayan var mı
astb jdjdjf benim bebeğim 5 aylık ve geçen aya kadar bende hep kakasında kan gördüm. Doktor hemen alerji bölümüne yolladı ve test yaptırdı. Korkacak birşey yok, alerjik birşeydir.
Dolores jdjdjf korkmayın endişe edecek bir şey değil. Çişinden gelmişse sıvı yetersizliğinden, kakasından gelmişse sizin yediğiniz bir şey alerji yapıyordur. Korkmayın sütünüz kesilmesin
jdjdjf Dolores offf teşekkür ederim . Kakayı takip edeyim bakayım sabah da yapacak mı . Kakadan geldi sanırım götünü silince arasından da leke pamuğa geçti çünkü
Duriskonunannesiii jdjdjf kakadan gelmişse alerjidir ,yediginize icriginize dikkat edin öyle not alin ,diyete girmeniz gerekebilir çünkü en azından neyden kaynaklanıyor ona göre liste daralır
Elz-1 jdjdjf bu bizimde başımıza gelmişti ek gıda dönemindeydik emdiği için süt ürünlerini bikaç gün tüketmeyin demişti sadece emmesi gerektiğini söylemişti doktor
jdjdjf Elz-1 ben süt ürünü tüketmemiştim ama bir de vajinadan gelmiş ya popo değilmişler şimdi altını aldım
nalin14 jdjdjf süt ve süt ürünleri alerjisi büyük ihtimalle sizin yediğiniz içtiğiniz o ürünlerden süt yoluyla bebişe geçiyo korkmayın bol bol emzirin yarın doktorunuz detaylı anlatır bu süreçte ne yapacağınızı biraz yiyeceğiniz şeyleri kısıtlar
Tazeanne68100 jdjdjf korkma annesi alerjisi olabilir mukusta var büyük ihtimalle alerji kaka testi ile alerji testi yaptır enfeksiyon da olabilir bizim alerjimiz var diyetle düzeliyor
Pastaneusuluislakkek jdjdjf fotoğraftan sanki kakada kan var gibi anlaşılıyor. Sizin yedikleriniz dokunuyor demektir. Korkmayın, yarın hızlıca doktora götürün
Pastaneusuluislakkek jdjdjf kakadan da bulaşmış olabilir. Makat ve vajina çok yakın birbirine. Doktora gittiniz mi
Tazeanne68100 jdjdjf onu bilmiyorum kuzum bi göster sen doktora ama kakasinda da baya mukus var bana kakadan gelmiş gibi geldi
B-Ececik jdjdjf korkmayın normal benim kızımda 15 gün kadar oldu anneden geçen hormonlardan dolayı vajinal kanama olabiliyor geçici bir durum