Elisaseleda Spiralliydm bugün hamile olduğumu öğrendim beta 11656 çıktı ve 1 yaş 20 günlük kızım var psikolojikmen çok kötüyüm 😥😥
afraybars1 Elisaseleda korktum şu an baya takıldı aklıma gözüme uyku girmiyo ben çok güveniyodum bu yönteme 🙄 spiral rahimden nasıl çıkmış senin hiç ağrın sızın olmadı mı bebeğim ya
mematiii Elisaseleda spriak zaten 100 de 100 korumaz bunu herkes diyor canım demediler mi? Annem bana öyle hamile kalmış mesela
Elisaseleda Kbrrrr_58 gerçekten dikkat edin doktor baktı spiral yok dedi nasıl yok taktrmıştm dedim aradı buldu çıkardı 😥
sporcuanne14 Bende hamile kalmak istemiyorum spiral taktırmak istiyorum şuan güvenemedim bu yazıdan sonra
sporcuanne14 Biz 3 sene boyunca hep geri çekilme ile korunduk olmadı çocuk eşim şimdide öyle yapalım diyor ama ben güvenmiyorum riske giremem öyle
Elisaseleda afraybars1 olmadı canm ya hiçbişeyim yoktu pek hastaneye gitmeyi de sevmem sürekli leke şeklinde kanamam oldu skldm bu durumdan gideyim dedim gittim başıma neler geldi 😅
meri-ebrar afraybars1 bende ya kayarda anlamazsam diye ama biz spiral+ geri çekilme şeklinde korunuyoruz korktum şuan genede
afraybars1 Elisaseleda valla he diyim ki kuzum gözün aydın ☺️ yine ki senin 2.sanırım benim olursa 3.olur ama Allah olmayanlara versin o yüzden hamilelikten çok korkuyorum